#Skouries: Ανάθεση σε δικηγορική εταιρεία της υποστήριξης του Ελληνικού Δημοσίου στη διαιτησία με την Ελληνικός Χρυσός


Aνέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες:

Αναθέτουμε στη δικηγορική εταιρεία “Δρυλλεράκης και Συνεργάτες την συνεπικούρηση των αρμοδίων προς εκπροσώπηση του Ελληνικού Δημοσίου, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, μελών του Ν.Σ.Κ. στην άσκηση των καθηκόντων τους προς υπεράσπιση και γενικότερη νομική υποστήριξη των συμφερόντων του Ελληνικού δημοσίου, όπως νόμιμα εκπροσωπείται εν προκειμένω από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα οποία, ειδικότερα θα ασκήσουν αίτηση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου και θα παρασταθούν κατά τη συζήτησή της, σύμφωνα με τον όρο 7 της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της εταιρείας με την επωνυμία “Ελληνικός Χρυσός ΑΕΜΒΧ”, που κυρώθηκε με το άρθρο 52 του ν. 3220/2004 Α’ 15), προκειμένου να κριθεί κατά πόσο η αντισυμβαλλόμενη εταιρεία βρίσκεται σε αδυναμία εκπληρώσεως των συμβατικών της υποχρεώσεων.

Σε επόμενη ανάρτηση θα εκθέσουμε ποιος είναι ο κ. Δρυλλεράκης στον οποίο ο κ. Σταθάκης αναθέτει την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου…


5 απαντήσεις στο “#Skouries: Ανάθεση σε δικηγορική εταιρεία της υποστήριξης του Ελληνικού Δημοσίου στη διαιτησία με την Ελληνικός Χρυσός”

  1. Όλος ο τύπος αναφέρεται στην επικείμενη …. πώληση λιγνιτικών Μονάδων (ΑΗΣ) της ΔΕΗ χωρίς να διευκρινίζει κατά πόσον υπάρχουν ακόμα κοιτάσματα λιγνίτη η ..έχουν εξαντληθεί οταν το μήνα Μάρτιο η σχέση εκμετάλλευσης στο Ορυχείο Καρδιάς ….1: 50

  2. Όπως σε κάθε «μεγάλη επένδυση» έτσι και στις Σκουριές ,Ολυμπιάδα Στανος Μ. Παναγία , Νεοχωρη κλπ … κάποιοι ,βλέπε αρχιμαφιόζος Μπομπολας , Αρ.Παχτας ,ακολουθεί ο…. Ζουμπας …Ιγγλεζη , προσπαθούν και πέτυχαν μέχρι τώρα ,να διχάσουν την τοπική κοινωνία τάζοντας το τέλος στην….. φτώχεια και την ανεργία. Τι θα γίνει στην πράξη; Πίσω από τις υπερφίαλες υποσχέσεις θέσεων εργασίας στα μεταλλεία…. κρύβεται η καταστροφή χιλιάδων υφιστάμενων οικογενειακών και μικρών επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας,τόπων ,αγρών κλπ .Θα τους επιτρέψουμε ….προσωπικά λέω ένα μεγάλο …ΌΧΙ!!!

  3. Τα 3 περίφημα fast track (Ελληνικός Χρυσός , Θράκη , Κιλκίς) και το πολυπόθητο ” Ήλιος” “βγάζει” -αδρανοποιεί η καταστρέφει ανεπανόρθωτα από πρωτογενή παραγωγή πάνω από 800.000(!!!!!!) στρέμματα παραγωγικής και καλλιεργήσιμης γης.

    Με ποιο τρόπο θα αντικατασταθούν αυτές η τεράστιες πρωτογενής απώλειες????? ..

    ποια εργαλεία παρεμβάσεις στης τιμές προϊόντων θα έχει ένα κράτος όπως η Ελλάδα???? .

    το αρνητικό παράδειγμα της Δυτ. Μακεδονίας πρέπει να ακολουθείται κατά γράμμα….
    16 Απριλίου 2012 ·

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.