Kινητοποιήσεις λόγω απολύσεων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας #skouries


1517568_1639184496333425_4603868932663198720_n

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που θα ξεκινήσουν από σήμερα, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, εξαγγέλει το Σωματείο μεταλλωρύχων υπογείων στοών των Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής, μετά τις απολύσεις που έκανε η εργολάβος  των έργων και συνέταιρος της Eldorado στη Χαλκιδική, ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Τα αιτήματα είναι: α) Η άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΑΚΤΩΡ β) Νέα επιχειρησιακή σύμβαση καθώς η υπάρχουσα έχει λήξει και γ) Υλοποίηση του έργου όπως αυτό έχει αδειοδοτηθεί (το έγγραφο από τους Εργολήπτες Χαλκιδικής).

Το Σωματείο εργατοτεχνιτών και υπάλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας, από την άλλη, καλεί σε δίωρη στάση εργασίας σήμερα και έκτακτη γενική συνέλευση στις 13:00, με μοναδικό θέμα τις απολύσεις της ΑΚΤΩΡ.

ANAKOINOSI-KALESMA

Σχετικά με τις θέσεις εργασίας στην “επένδυση” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, διαβάστε:

Οι θέσεις εργασίας και το κόστος της «χρυσής επένδυσης» στη Χαλκιδική: Μύθος και πραγματικότητα

To παραμύθι με τους «χιλιάδες εργαζόμενους» της Ελληνικός Χρυσός καλά κρατεί


2 απαντήσεις στο “Kινητοποιήσεις λόγω απολύσεων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας #skouries”

  1. Eίναι να τους …λυπάσαι όταν γράφουν επώνυμα ( του Πέτρου Τζεφέρη) και δημοσιεύουν άρθρα ….10 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ,και δεν κατάλαβαν οτι με ευχές δεν ανοίγουν Ορυχεία χιχχι (ούτε μια λέξη για την απεργία των εργαζόμενων Αίσχος )

  2. Μπράβο στους εργαζόμενους των μεταλλείων που αποδεικνύουν ότι δεν είναι “ρουφιάνοι” όπως τους κατηγορούν αλλά έχουν το σθένος να αντιδρούν όταν θίγονται τα συμφέροντά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.