Η Ελληνικός Χρυσός ΔΕΝ θέλει τον ΑΡΗ…


aris-paok_xrysos

Σε διάψευση των ισχυρισμών του επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη ότι η Ελληνικός Χρυσός θα επενδύσει στην ΠΑΕ Άρης, με ενεργή μάλιστα συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ,  προχωρά η εταιρεία.
«Η Ελληνικός Χρυσός διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο αγοράς της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Η εταιρεία δεν έχει εξετάσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε στη Voria.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργατζής.
Σε ερώτηση της Voria.gr για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στην ΠΑΕ Άρης, ο κ.Γεωργατζής απάντησε: «Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας. Για το μέλλον,  η Ελληνικός Χρυσός δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιαδήποτε αθλητική ομάδα».
Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ Άρης και νυν ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο της Δόξας Δράμας, Γιάννης Κωνσταντινίδης, με δηλώσεις του στο Arena FM υποστήριξε ότι η Ελληνικός Χρυσός έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες των Κιτρίνων για την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ(δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Κωνσταντινίδη εδώ).
Από τη voria

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.