“Κατάφωρη παραβίαση του νόμου – το ΣτΕ με πρόθεση και με δόλο διέστρεψε την αλήθεια και δόμησε την απόφαση πάνω στο ψέμμα”


5275_434152146678585_516432789_n

Ο κάτοικος Μεγάλης Παναγιάς και αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου μιλά στο ραδιοσταθμό stokokkino.gr για τη δημόσια αναφορά του σχετικά με την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.

 


3 απαντήσεις στο ““Κατάφωρη παραβίαση του νόμου – το ΣτΕ με πρόθεση και με δόλο διέστρεψε την αλήθεια και δόμησε την απόφαση πάνω στο ψέμμα””

  1. Ωραίες νομικές σαχλαμάρες. Η 398/2012 απόφαση του ΣτΕ επί της αναστολής δεν έχει πλέον κανένα νόημα αφού έχει εκδοθεί η 1492/2013 απόφαση επί της αίτησης ακύρωσης. Εκεί λέει σαφώς ότι η αρμόδια διεύθυνση του υπ. Ανάπτυξης “γνωμοδότησε θετικά”. Πουθενά δε λέει ότι “ενέκρινε” το επενδυτικό σχέδιο. Η εταιρία το υπέβαλε μέσα στην προθεσμία αλλά το Δημόσιο δεν το έχει εγκρίνει μέσα στο δίμηνο. Όμως έχει εκδώσει όλες τις πράξεις-αδειοδοτήσεις επί των μελετών (περιβαλλοντικών κλπ). Αυτές άλλωστε προσβάλλονται στο ΣτΕ. Το επενδυτικό σχέδιο έχει να κάνει μόνο με το αν θα πάρει η εταιρία καμιά επιδότηση. Σε κάθε περίπτωση οι προθεσμίες που τάσσονται στη Διοίκηση σύμφωνα με τον Κώδικα διοικητικής διαδικασίας είναι ενδεικτικές.
    Διαβάστε λίγο και μη δέχεστε άκριτα το τι λέει ο καθένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.