Κλήσεις copy-paste σε απολογία για 27 άτομα, με κατηγορητήριο το μισό ποινικό κώδικα


Κλήσεις σε απολογία για βαρύτατες κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες μοίραζε σήμερα η αστυνομία σε Ιερισσό και Μεγάλη Παναγία. Ένα από αυτά τα χαρτιά που έλαβαν 27 (τουλάχιστον) συμπολίτες μας σας παρουσιάζουμε.

ΚΛΗΣΗ1

ΚΛΗΣΗ2

Μέχρι σήμερα:

  • Έχει κινηθεί δίωξη για 60 πολίτες για τα επεισόδια των Σκουριών, έχουν προσωποποιηθεί κατηγορίες για 20 πολίτες, έχουν προφυλακισθεί τέσσερις μέχρι σήμερα.
  • Έχει κινηθεί δίωξη για τα επεισόδια στην Ιερισσό για περίπου 40-50 άτομα.
  • Έχει κινηθεί δίωξη για τα γεγονότα στον Καρατζά Λάκκο για περίπου 30 άτομα, τρεις γυναίκες σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν.
  • Έχουν γίνει περί τις 200 προσαγωγές, λαμβάνουν από πλήθος κατοίκων DNA με παράνομο τρόπο.
  • Από τις διαδηλώσεις του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2012 έχει κινηθεί δίωξη για περίπου 20 άτομα.
  • Από διαδήλωση στο Σταυρό (του Δήμου Βόλβης) κινήθηκε δίωξη για επτά κατοίκους.
  • Στήνονται copy-paste κατηγορητήρια και αποστέλλονται ομαδικές κλήσεις σε δεκάδες άτομα ταυτοχρόνως και επιβάλλονται εξοντωτικά ποσά ως εγγυοδοσίες.
  • Αναμένονται περί τις 100 ακόμη περίπου κλήσεις για πράξεις κακουργηματικού και πλημμελληματικού χαρακτήρα.

Αξιότιμοι κύριοι, όταν δυο κάτοικοι κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις ενδέχεται να είναι εγκληματίες.
Όταν πέντε ή δέκα μαζί εγκληματούν ενδέχεται να κατηγορηθούν για εγκληματική οργάνωση.
Όταν όμως ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μαζικά προσάγονται, διώκονται, δικάζονται, φυλακίζονται με copy-paste κατηγορητήρια, τότε να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που το σύστημα “ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ” επιχειρεί να αναχαιτίσει.

Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής σηκώσαν κεφάλι και είναι αποφασισμένοι να μη σκύψουν. Στο σύστημα απομένει μία και μόνη επιλογή, να κόψει τα κεφάλια αυτών που δεν το σκύβουν. Το αν τελικώς θα επιτραπεί στο σύστημα να το πετύχει εναπόκειται στο φιλότιμο και στην υπερηφάνεια των κατοίκων αυτής της χώρας.

Riots during protest against “Greek el dorado”/( Doc4LifeAlexandros Michailidis)


8 απαντήσεις στο “Κλήσεις copy-paste σε απολογία για 27 άτομα, με κατηγορητήριο το μισό ποινικό κώδικα”

  1. Για την καταστροφή της Ελλάδας, την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την κατάλυση του συντάγματος εννοείται ότι δεν ευθύνεται κανείς και έτσι δεν υπάρχει καμία κλήση σε απολογία ….

  2. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη μηνυτήρια αναφορά (αριθμ. πρωτοκόλλου 6960/25.09.2013) κατά του Χρήστου Πάχτα, δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, των εκπροσώπων της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και κατά παντός άλλου υπευθύνου

  3. […] από την Ιερισσό, τη Μεγάλη Παναγιά και τη Θεσσαλονίκη, κλήθηκαν να παρουσιαστούν την Παρασκευή 27/9 για ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Οι […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.