Η Τοπική Κοινότητα Στρατωνίου για το νέο ατύχημα με επικίνδυνα υλικά της Eldorado Gold #skouries


Σημερα το πρωι,εντελως τυχαια, γιναμε μαρτυρες ακομη ενος ατυχηματος επι της επαρχιακης οδου Στρατωνιου-Ολυμπιαδας!!! Φορτηγο φορτωμενο με μικτα θειουχα κινουμενο απο Ολυμπιαδα προς Στρατωνι “αδειασε” δυο μεγασακους με υλικο επι του οδοστρωματος,στο υψος του χωρου θεας!!!!

Οπως ολοι γνωριζουμε επι του συγκεκριμενου οδικου δικτυου κινουνται καθημερινα δεκαδες φορτηγα της Ελληνικος Χρυσος μεταφεροντας μικτα θειουχα προς τον χωρο φορτωσης στο Στρατωνι.Παραδοξως το συγκεκριμενο οδικο δικτυο εχει μετατραπει σε κινητη καρμανιολα καθως α) η ταχυτητα που κινουνται τα φορτηγα ειναι απαγορευτικη β) η κατασταση του οδοστρωματος ειναι αθλια,λογω του βαρους που δεχεται απο την καθημερινη κινηση των φορτηγων γ) δεν υπαρχει κανενας ελεγχος απο κανεναν αρμοδιο για την νομιμοτητα της διαδικασιας και την καταλληλοτητα των φορτηγων δ) δεν πραγματοποιειται καμια εργασια συντηρησης του οδοστρωματος τα τελευταια χρονια.

Αισθανομαστε τυχεροι που ακομα δεν εχουμε θρυνησει θυματα καθως δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει παρομοιο περιστατικο και καλουμε τους αρμοδιους (Περιφερεια-Δημο Αριστοτελη και βεβαια την εταιρεια Ελληνικος Χρυσος) που πρωτιστως ενδιαφερεται για την ασφαλεια και το περιβαλλον να λαβουν τα μετρα τους.

Σας ενημερωνουμε πως η παραπανω επιστολη θα σταλει στην Εισαγγελια Χαλκιδικης και ο καθενας θα αναλαβει τις ευθυνες του.

Υ.Γ. Δυστυχως δεν μας ειδοποιησε κανεις και βρεθηκαμε στο σημειο εντελως τυχαια,οταν ειχαν ηδη μαζεψει τα ασυμαζευτα!!!!

Από το Facebook: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid032R8bTEsJv64TbKU9rTJq9cor3JRu62Kr7696SbFg3RssyULBKum7c6uGTb8ykorBl&id=100053141952472&sfnsn=mo


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.