Αγωγή της ΑΓΕΤ κατά μελών της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου #skouries


Μία μόλις ημέρα μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΑΓΕΤ και τρία μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, η Ιφιγένεια Ηλιοπούλου, η Φαίη Τζανετουλάκου και ο Στέλιος Λημνιός έλαβαν σήμερα αγωγή από την τσιμεντοβιομηχανία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η κ. Ιφιγένεια Ηλιοπούλου μιλώντας στο magnesianews ανέφερε πως δεν την ξάφνιασε η εν λόγω αγωγή, καθώς τέτοιου είδους είναι οι τακτικές των πολυεθνικών και τόνισε πως «Όλα τα περιμένουμε. Από τη στιγμή που τα βάζεις με μια πολυεθνική. Όσοι μπαίνουν μπροστά στα σχέδιά τους , προσπαθούν να τους τελειώσουν, να τους εκφοβίσουν , να τους καταστρέψουν οικονομικά. Ξέρουμε με ποιον τα βάζουμε, αλλά η δύναμη των πολιτών θα αναχαιτίσει τέτοιες ενέργειες».

Στην αγωγή η εταιρεία κάνει λόγο για δυσφημιστικά σχόλια και δηλώσεις των τριών μελών της Επιτροπής εναντίον της, τους ζητά να μην κάνουν καμία αναφορά στο όνομά της και εάν η αγωγή κριθεί κατά των μελών, τότε εάν στο μέλλον αναφέρουν το όνομα της τσιμεντοβιομηχανίας θα πληρώνουν 1000 ευρώ, ενώ ζητείται και η ανάρτηση της απόφασης στα κοινωνικά δίκτυα της Επιτροπής. Παράλληλα, η εταιρεία απαιτεί να πληρώσουν τα μέλη της Επιτροπής τα δικαστικά έξοδα.

«Η απόφαση του δικαστηρίου θα αποδείξει ότι δεν δεν δυσφημούμε την ΑΓΕΤ, απλά ενημερώνουμε τον κόσμο. Η κοινωνία ευτυχώς ξυπνά, η φωνή των πολιτών δυναμώνει και αυτό είναι που φοβάται η ΑΓΕΤ. Τα μηνύματα του κόσμου είναι αλληλέγγυα και τέτοιες κινήσεις δεν μας φοβίζουν», συμπλήρωσε η κ. Ηλιοπούλου.

Τα μέλη της Επιτροπής έχουν στη διάθεσή τους 100 ημέρες για να καταθέσουν για την εν λόγω αγωγή, ενώ θα συμβουλευτούν και το νομικό επιτελείο, το οποίο ανέλαβε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΑΓΕΤ.

Πηγή: Magnesianews


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.