13 Oκτώβρη: Ενημερωτική εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού στην Κομοτηνή #skouries


Μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση κατά του Χρυσού θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης – Έβρου κατά της Εξόρυξης και Μεταλλουργίας Χρυσού:

 

«Τώρα που το θέμα της εξόρυξης χρυσού στη Θράκη ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, καλούμε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση της Διανομαρχιακής επιτροπής με θέμα «Τι σημαίνει εξόρυξη χρυσού για τον τόπο μας;». Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι κκ. Γεώργιος Τριανταφυλλίδης επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, Ιωάννης Τέντες Καθηγητής Βιοχημείας, Τμήμα Ιατρικής ΔΠΘ, Δάνος Σεργκελίδης Αν. Καθηγητής Κτηνιατρικής ΑΠΘ και Τόλης Παπαγεωργίου πολιτικός μηχανικός (από το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.00 πμ και αποτελεί μια συνδιοργάνωση με τους: Δήμος Μαρώνειας – Σαπών, Δήμος Κομοτηνής, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, ΕΛΜΕ Ν. Ροδόπης και θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην REX)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.