Aνακοίνωση του επικεφαλής συνδυασμού “Απαλλαγή”, κ. Τόλη Παπαγεωργίου


vasilinos.blogspot.com

Aγαπητοί συνδημότες, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι εσείς αποφασίσατε ώστε ο συνδυασμός μας «ΑΠΑΛΛΑΓΗ», να είναι στη νέα δημοτική αρχή. Εσείς αποφασίσατε να συνεχίσουμε μαζί έναν αγώνα, για να επικρατήσει στον Δήμο μας το πνεύμα του Αριστοτέλη και όχι του Μαδέμ Αγά· να αγωνισθούμε για την προστασία της παγκόσμιας κληρονομιάς μας, για τον φυσικό μας πλούτο, για μια αξιοβίωτη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Θέλω να ευχαριστήσω εν πρώτοις, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, οι οποίοι υπερέβησαν εαυτόν και έβαλαν πάνω από κάθε προσωπικό τους και κομματικό τους συμφέρον, το συμφέρον του τόπου τους· και οι οποίοι υπερέβησαν με ατσάλινη θέληση όλες τις αντίξοες συνθήκες και ούτε μια στιγμή δεν λύγισαν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που ψήφισαν με κριτήριο «ΝΑΙ» στον Αριστοτέλη και «ΟΧΙ» στον Μαδέμ Αγά.

Όπως επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που δεν ψήφισαν τον συνδυασμό μας για διάφορους λόγους, οι οποίοι όμως όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα μας στον κοινό αγώνα και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα προστασίας του τόπου μας.

Εάν κατά τον προεκλογικό μας αγώνα, λόγω ζήλου για την προστασία του τόπου μας στενοχωρήσαμε -άνευ προθέσεως- κάποιους, ζητάμε την κατανόησή τους.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Tόλης Παπαγεωργίου

Επικεφαλής συνδυασμού «ΑΠΑΛΛΑΓΗ»


Μία απάντηση στο “Aνακοίνωση του επικεφαλής συνδυασμού “Απαλλαγή”, κ. Τόλη Παπαγεωργίου”

  1. έχω την αίσθηση (συγνώμη αν να κάνω λάθος) ότι οι κάτοικοι της Ιερισσού, τελικά, -επιστρέφοντας στις κομματικές τους ρίζες και προσωπικές δοσοληψίες- ξεπούλησαν το χωριό τους στον Βαλιάνο, στην Eldorado και στα συμφέροντα της Αρναίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.