Aνεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός “Απαλλαγή” για το Δήμο Αριστοτέλη #skouries


Ανακοινώνουμε και από αυτό το ιστολόγιο τη συμμετοχή στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού «Απαλλαγή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τόλη Παπαγεωργίου, πρόεδρο του “Παρατηρητηρίου”. Mε πίστη στον τόπο μας!

Επισκεφθείτε τη σελίδα του συνδυασμού στο Facebook: Απαλλαγή

Δελτίο Τύπου

Αναρωτηθήκαμε τί κάνουμε όταν:

  • Ο τόπος μας είναι σε ομηρία;
  • Τα δέντρα που μεγαλώσαμε μαζί πεθαίνουν πριν από εμάς;
  • Οι ρωγμές απ’ τις στοές σημαδεύουν τους τοίχους των σπιτιών μας;
  • Τα όξινα νερά λασπώνουν τα ποτάμια μας;
  • Μας βαφτίζουν εγκληματίες επειδή υπερασπιζόμαστε τα χώματά μας;
  • Οι δουλειές μας χάνονται και το δηλητήριο του χρυσού διχασμού φτάνει στην πόρτα μας;

Και απαντήσαμε:

Αγωνιζόμαστε!
Απαλλασσόμαστε!

Βάζουμε μπροστά την πίστη στον τόπο μας και στις δυνάμεις μας, οργανωνόμαστε και επεκτείνουμε τον αγώνα μας.

Με σύνθημα την «Απαλλαγή» κοιτάμε προς ένα αλλιώτικο αύριο για όλους.

Ελάτε μαζί μας.
Ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Απαλλαγή».
Με πίστη στον τόπο μας.

Τόλης Παπαγεωργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη.

*******

Ποιος είναι ο Τόλης Παπαγεωργίου.

Γεννημένος το 1939 στη Ιερισσό Χαλκιδικής αποφοίτησε ως πολιτικός μηχανικός από την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου της σχολής για όλη τη διάρκεια της φοίτησής του ενώ κατόπιν αυτής διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου διπλωματούχων Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

Επί 45 χρόνια άσκησε το επάγγελμα του μελετητή και κατασκευαστή οικοδομικών έργων στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας των κατοίκων επικέντρωσε την προσοχή του στην αντισεισμική προστασία και δραστηριοποιήθηκε στην Επιτροπή Αντισεισμικού Ελέγχου ειδικών κτιρίων για τη δεκαετία 1978-1988 ενώ διετέλεσε μέλος της Ελληνικής Επιτροπής στις διασκέψεις των διαβαλκανικών επιτροπών Αντισεισμικής Προστασίας για το διάστημα 1978 -1985.

Οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι η θάλασσα και ο τόπος του, η Χαλκιδική. Η πρώτη τον οδήγησε στην ιστιοπλοΐα και την ιδιότητα του εκπαιδευτή στη Σχολή Ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θαλασσής του ΝΑΟΚΘ για μια 15ετία, και η δεύτερη τον ώθησε να αφιερωθεί στον αγώνα για αξιοβίωτη και βιώσιμη ανάπτυξη της Β. Χαλκιδικής.

Πρωτεργάτης της Επιτροπής Αγώνα Ιερισσού από το 1997, στη συνέχεια μέλος της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου και της Επιτροπής Αγώνα του Στρυμονικού κόλπου. Το 2000 ιδρύεται η Επιτροπή Αγώνα Στρατονίκης της οποίας είναι από τα ιδρυτικά μέλη ενώ το 2006 ιδρύει το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων – antigoldgr.org μέσω του οποίο παρακολουθεί τη μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, πραγματοποιεί έρευνες και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις επιπτώσεις της.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου κατά την περίοδο 2007-2010 ενώ, ως ένα από τα ιδρυτικά της μέλη, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χαλκιδικής.


3 απαντήσεις στο “Aνεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός “Απαλλαγή” για το Δήμο Αριστοτέλη #skouries”

  1. Συμμετέχω στο συνδυασμό ΑΠΑΛΛΑΓΗ του Δήμου Αριστοτελη έχοντας πλήρη συν-αντίληψη με τον
    κ. Τ.Παπγεωργιου για την επιτακτική αναγκαιότητα ανατροπών-απαλλαγής στον τρόπο διοίκησης του δήμου μας,
    πλήρη συν-αντίληψη ως προς τις μεθόδους άμεσης επίτευξης αυτής της απαλλαγής
    και πλήρη συν-αντίληψη ως προς τον τρόπο που αυτός ο δήμος πρέπει να διοικείται.
    Οι βασικοί άξονες περιγράφονται στα εξής:
    1/ Ανατρέπουμε άμεσα όλα τα κατεστημένα που με εργαλεία τους τον εκμαυλισμό, την διαφθορά και το πελατειακό σύστημα έχουν δημιουργήσει αφόρητες συνθήκες αδιαφάνειας, κακοδιοίκησης , κατασπατάλησης οικονομικών πόρων και ανθρώπινου δυναμικού και έχουν ανοίξει διάπλατα τον δρόμο σε κάθε είδους και κλίμακας καταστροφικές δραστηριότητες και συμφέροντα.
    2/ Ο Δήμος πρέπει να έχει αποκλειστικό κριτήριο στις επιλογές του μόνο το συνολικό συμφέρον των δημοτών του.
    3/ Ο Δήμος πρέπει να αντιστέκεται με κάθε μέσο στις επιβουλές ενάντια στο συμφέρον, την ασφάλεια και την υγεία των δημοτών του.
    4/ Ο Δήμος έχει υπερ-επαρκή εργαλεία για να αποτρέψει αυτές τις κακόβουλες ενέργειες απ όπου και αν προέρχονται.
    5/ Ο Δήμος πρέπει να είναι ο κυρίαρχος σχεδιαστής του μέλλοντος της περιοχής του με εργαλεία τους κανόνες της Λογικής , της Δικαιοσύνης της Τέχνης και της Επιστήμης και γνώμονα το συμφέρον της χώρας μας, το οποίο ταυτίζεται, πάντα και πλήρως, με την προστασία του περιβάλλοντος και της οικονομίας του τόπου μας.
    6/ Η συμμετοχή μου αυτή είναι η συνέχεια του αγώνα μου, που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν κάνω ποτέ κανέναν συμβιβασμό.

  2. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
    ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

    !!!!!!!SOS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.