Δίκη Σκουριών: Ημερολόγιο δικασίμων #skouries


29, 30, 31 Oκτωβρίου και 1, 12, 13, 14, 15, 19 και 21 Νοεμβρίου. Eννέα δικάσιμοι έχουν προσδιοριστεί μέχρι σήμερα για τη δίκη των Σκουριών.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται από αύριο, Δευτέρα, οι καταθέσεις των μαρτύρων αστυνομικών ώστε να αποσαφηνιστεί, μεταξύ άλλων, η τουλάχιστον “ανορθόδοξη” σχέση της Ελληνικός Χρυσός με την τοπική αστυνομία. Και αυτό γιατί από τις δύο μέρες εξέτασης μαρτύρων που προηγήθηκαν μάθαμε τα εξής καταπληκτικά πράγματα:

  • Ήταν μια “παγιωμένη πρακτική” να μαζεύουν διάφορα “πειστήρια” οι υπάλληλοι της εταιρεία security των εγκαταστάσεων στις Σκουριές και να τα πηγαίνουν εκείνοι στο αστυνομικό τμήμα – σε συνεννόηση πάντα με την αστυνομία.
  • Οι μαρτυρες υπέγραφαν τις καταθεσεις που τους «συμπλήρωναν» οι αστυνομικοί χωρίς να τις διαβάζουν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο περιοδικό της “Μεταλλευτικά Νέα”, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ καμαρώνει οτι «στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας προσφέρει στα Σώματα Ασφαλείας οικονομική και υλικοτεχνική στήριξη σε κάθε επίπεδο».

Η συνέχεια στη δικαστική αίθουσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.