Λαμπάκης κατά Βορίδη και Μητσοτάκη για τα χρυσωρυχεία #skouries


Η αντίδραση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη σε δηλώσεις του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη σχετικά με τις “επενδύσεις” της Eldοrado στην Ελλάδα, κατά την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου. Η πλήρης δήλωση στο βίντεο. Ο νεοδημοκράτης κ. Λαμπάκης είναι οργανικό και δυναμικό κομμάτι του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Θράκη από τότε που αυτό δημιουργήθηκε – και ποτέ μα ποτέ δε μάσησε τα λόγια του.

«Είμαι αναγκασμένος να πάω ενάντια στον χώρο τον κομματικό στον οποίο ανήκω ιδεολογικά, γιατί τόσο ο Μάκης Βορίδης, που ήρθε πρόσφατα, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, όσο -φοβάμαι- και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο θέμα των χρυσωρυχείων στέκονται απέναντι στους αγώνες των Εβριτών και είναι με τη μεριά της Eldorado. Ε λοιπόν, θα με βρουν απέναντί τους

Αντίθετα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όταν τον ρώτησα ξανά στην πρόσφατη επίσκεψή του, μου είπε ότι σαφέστατα και δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι παραμένει η θέση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει τέτοιο πράγμα στον Έβρο. Γι’ αυτό και τον τιμώ.

Δεν θα παίξω παιχνίδια κομματικά, αλλά θα εκπροσωπήσω το σύνολο του λαού από τον οποίο εξελέγην με 56% από την πρώτη Κυριακή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.