Αναβολή για το Μάρτη 2017 στο δικαστήριο της “Τσικνοπέμπτης 2013” (video) #skouries


Ενημέρωση από την Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης

tsiknopempti

Αναβολή για τις 2 Μαρτίου πήρε το δικαστήριο της Τσικνοπέμπτης του 2013. Ένα από τα δικαστήρια που είναι άξιο απορίας το πώς οι κάτοικοι είναι για άλλη μια φορά κατηγορούμενοι, ενώ εκείνη την ημέρα δέχτηκαν εισβολή στο χωριό απο ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και “βομβαρδιστηκαν” από χημικά, σε μια επιχείρηση που κατέληξε σε φιάσκο, αφού τίποτα ενοχοποιητικο δεν βρέθηκε (αυτό το δικαστήριο έχει ήδη γίνει ).

Ήταν και είναι ξεκάθαρο ότι εκείνη την ημέρα οι εντολές είχαν στόχο να τρομοκρατησουν τον κόσμο.. να διαλυσουν το κίνημα και να πνίξουν κάθε αντίδραση. Δεν τους περασε και δεν θα τους περάσει όμως γιατί εδώ μιλάμε για τις ζωές μας .. που είναι πάνω από τα παιχνίδια και τα κέρδη τους.

___________

Για όσους δεν γνωρίζουν ή ηθελημένα ξεχνούν τι έγινε εκείνη τη μέρα, δείτε όλα τα σχετικά βίντεο που συγκέντρωσε το ιστολόγιο ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ. Η “Τσικνοπέμπτη” ήταν μια αστυνομική “υπερπαραγωγή”, μια παράλογη επίδειξη δύναμης, ένα στημένο σκηνικό από την αστυνομία του Δένδια με μόνο στόχο να συρθούν οι άνθρωποι στα δικαστήρια…

Κρατήστε αυτή την ανάρτηση για τον επόμενο Μάρτη.

Τα παιδιά της 1ης και 2ας Λυκείου στην Ιερισσό είχαν ξεκινήσει κατάληψη για την προσαγωγή για κατάθεση συμμαθητριών τους στην αντιτρομοκρατική… (σημειωτέον ότι καλέστηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα την ώρα του διαλείμματος στο σχολείο τους σημάδι ότι ήταν υπό παρακολούθηση) 

Στις πρωινές ώρες  τις 7/3/2013 μπαίνουν διμοιρίες των ΜΑΤ στην Ιερισσό ρίχνουν  δακρυγόνα ακόμα και μέσα στο σχολείο,  ακολουθούν   έρευνες σε σπίτια  και το μεσημέρι προσαγωγές, οι κάτοικοι θέλησαν να σταματήσουν τα Βαν ξαναπέφτουν δακρυγόνα από τα ΜΑΤ το απόγευμα… Τα βίντεο που ακολουθούν είναι και αδιάψευστα ντοκουμέντα… 

Συγκλονιστική η οργή της ηλικιωμένης γυναίκας από την Ιερισσό… με το τραγούδι έμαθε να πολεμά…  


Μία απάντηση στο “Αναβολή για το Μάρτη 2017 στο δικαστήριο της “Τσικνοπέμπτης 2013” (video) #skouries”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.