H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗΝ κα ΙΓΓΛΕΖΗ (βίντεο) #skouries


Από vasilinos

galates-web

Σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ιγγλέζη, έδωσε δημόσια συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Ερωτώμενη από τη δημοσιογράφο τι θα κάνει η κυβέρνηση για το θέμα των Σκουριών, καθώς στο εξάμηνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν οι περισσότερες εργασίες στις Σκουριές από ό,τι όλα τα προηγούμενα χρόνια, η κα Ιγγλέζη, μεταξύ άλλων, απάντησε: «……ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ…..». ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ο πρωθυπουργός ανακοινώνει ότι εκεί εργάζονται 5.000 κόσμος και δεν μπορεί να τους αφήσει χωρίς εργασία, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ το Υπουργείο ζητά την απόρριψη προσφυγών των κατοίκων στο ΣτΕ(;), ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ οι Σκουριές έγιναν πλέον σεληνιακό τοπίο, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ το όρυγμα έχει αρχίσει να φαίνεται από το φεγγάρι, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ στην Αρναία τα χωράφια νοικιάζονται αδρά και γεμίζουν με τα εξαρτήματα του εργοστασίου εμπλουτισμού, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ κατασκευάζονται δικογραφίες για δεκάδες κατοίκους, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ η «Προστασία του Πολίτη» κάνει πολύ καλύτερα τη δουλειά της από ό,τι την έκανε ο κ. Δένδιας. Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να πούμε αν είναι ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ να λυθεί αυτό το θέμα. Μας έκανε όμως εντύπωση ότι η βουλευτής (που έχει μείνει σχεδόν μόνη να βεβαιώνει και να διανέμει ελπίδες), συνεχίζει να δηλώνει δημοσίως ότι ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ να λυθεί το θέμα αυτό.

Από το ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ», τέθηκε στον αρμόδιο για τα θέματα αυτά, και αγαπητό σε όλους κ. Θανάση, το ερώτημα: «Αγαπητέ κ. Θάνάση, είναι όντως Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ, όπως δηλώνει η κα Ιγγλέζη;» Και ο κ. Θανάσης απάντησε και σας παραθέτουμε κάτωθι αυτούσια την απάντησή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.