Νέα αναφορά στη φοροαποφυγή της Eldorado, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (βίντεο)


590_eb12cfc4611923ff5dd36de98dd251e1

Την τιμητική της είχε πάλι χθες η Eldorado Gold, με την Πρόεδρο της Βουλής να αναφέρεται ονομαστικά στις πρακτικές φοροαποφυγής της γνωστής εταιρείας που καταστρέφει τη Χαλκιδική. Η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε επίσης για τις σχέσεις των πολυεθνικών που χρησιμοποιούν παρόμοιες πρακτικές για να στερήσουν έσοδα από το Δημόσιο με τα  Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, κάνοντας σαφέστατη νύξη για εξαγορά της σιωπής τους…

Όπως η ίδια προανήγγειλε, αυτό το θέμα της “καταδολίευσης του Ελληνικού κράτους” από τις συγκεκριμένες εταιρείες και το πώς συνέβαλαν σε αυτήν την καταδολίευση χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα απασχολήσει την Επιτροπή και στο μέλλον.

Το απόσπασμα είναι στο από τη χθεσινή (18.6.2015) συνένεντευξη τύπου της “Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους”. Η πλήρης συνέντευξη τύπου της Επιτροπής βρίσκεται εδώ και τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής που συνιστούμε όλοι να διαβάσουν εδώ.


3 απαντήσεις στο “Νέα αναφορά στη φοροαποφυγή της Eldorado, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (βίντεο)”

  1. εξομολογηση του π. Ρ.Κορεα του Ισημερινου…!!!
    (*)…..«Εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – πριν την έλευση του ΔΝΤ – έμπαιναν στο υπουργείο οικονομικών με βαλίτσες και σακούλες γεμάτες με χρήμα. Μαύρο χρήμα για να δωροδοκήσουν υπουργούς, ώστε να δεχθούν δάνεια για αγορά π.χ. όπλων! Έτσι ακριβώς χτιζόταν το χρέος και βέβαια αυτό γινόταν με την απόλυτη συνεργασία των ΜΜΕ που έπαιρναν το μερτικό τους!
    «Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στην Ελλάδα. Ότι έκαναν σε εμάς, ίδιες μεθόδους για να έλθει το ΔΝΤ στην χώρα (!!). Και βέβαια δεν εφαρμόζει καμμία στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης, παρά ρευστοποίηση ενός ιδιωτικού χρέους που πληρώνεται από μειώσεις μισθών, επιδομάτων, μαζικές απολύσεις.

    Και στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες χωρίς να λάβουν τίποτα από τα δάνεια, αλυσοδένονται με διάφορα μνημόνια χρέους, για να ξεπλυθεί ένα ιδιωτικό χρέος! Η απόλυτη κυριαρχία των ισχυρών του χρήματος, πάνω στον άνθρωπο!….(*)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.