Σκουριές: Νέες κλήσεις κατοίκων σε απολογία


ΚΛΗΣΗ ΤΟΛΗ

Αυτά είναι τα νέα “χαρτάκια” της αστυνομίας που επιδίδονται από σήμερα “στο όνομα του νόμου” σε κατοίκους της Β. Χαλκιδικής που αντιτίθενται στο επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός. Το “αδίκημα” είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών που έλαβε χώρα στις 18.1.2013, όταν οι κάτοικοι έκλεισαν στην Ιερισσό το δρόμο προς Άγιο Όρος, διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση της Μονής Ιβήρων να πουλήσει 928 στρέμματα δάσους στις Σκουριές στην Ελληνικός Χρυσός, για να τα μετατρέψει σε χαβούζα μεταλλευτικών αποβλήτων. Λάθος μας προφανώς, μάλλον έπρεπε να αφήσουμε ανενόχλητους τους “άγιους πατέρες” να το πουλήσουν το δάσος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι σε αυτή την υπόθεση θα είναι 20, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες κλήσεις για άλλες υποθέσεις. Μέχρι σήμερα πάνω από   350 κατοίκους της Β. Χαλκιδικής είναι κατηγορούμενοι σε διάφορες υποθέσεις που σχετίζονται με την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στην εξόρυξη χρυσού, 50 εκ των οποίων κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζοντας και την εξωφρενική κατηγορία της “σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση”.

IMAG0377


3 απαντήσεις στο “Σκουριές: Νέες κλήσεις κατοίκων σε απολογία”

  1. για τον εμπρησμό απορρυματοφορων η…. Ελληνική Δικαιοσύνη και η Αστυνομία έχει να μας πει τίποτα ..πέρασε τόσος καιρός

    • ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΜΙΧΟΥ- ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ Η ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.