Επιστολές υπουργείου ΠΑΠΕΝ στην Ελληνικός Χρυσός για τις Σκουριές


lafazanis180_64364_952362_bΕπιστολές στις οποίες αναφέρει ότι εντοπίστηκαν σωρεία προβλημάτων στις τεχνικές μελέτες μονάδων στο Μαντέμ Λάκκο απέστειλε στην Ελληνικός Χρυσός το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΑΠΕΝ), ζητώντας από την εταιρεία την συμμόρφωσή της προς τις υποδείξεις του.

Ειδικότερα, με δύο επιστολές προς την Ελληνικός Χρυσός που υπογράφονται από τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη το υπουργείο εντοπίζει σωρεία παραλείψεων, κενών και σοβαρών προβλημάτων, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων, την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής καθώς και το περιβάλλον και οι οποίες αφορούν τις Μονάδες Μεταλλουργίας και Εμπλουτισμού στο Μαντέμ Λάκκο.

Στη βάση αυτή επιστρέφει τα προσαρτήματα τεχνικών μελετών προς συμπλήρωση, διόρθωση, αλλά και εκ νέου υποβολή, ζητώντας την άμεση συμμόρφωση της εταιρείας πριν επιβληθούν τα δέοντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.