Κατασκευάζοντας έναν εμφύλιο.. (φωτο+βίντεο)


Από  kinisienergoipolites

Πολύ θα την βόλευε την Eldorado Gold, η δημιουργία ενός “ανεξάρτητου κρατιδίου” στα όρια της Β.Α Χαλκιδικής και κατά τα πρότυπα του ψευδοκράτους της “Βόρειας Κύπρου”.
ίσως και για αυτό φτάσαμε μια ανάσα από εικόνες που είδαμε τον Αύγουστο του 1996, στην νεκρή ζώνη στην Δερύνεια.

Έχοντας συμμάχους την ΕΛ.ΑΣ. και τα ελληνικά κανάλια – το αξιοσημείωτο είναι
ότι το κανάλι του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ήταν πιο μετριοπαθές από τον ΑΝΤ1, που ξεπέρασε σε μίσος και προπαγάνδα ακόμα και τις ανακοινώσεις της ίδιας της εταιρείας – η αντισυγκέντρωση εξελίχτηκε σε μια επίδειξη των στόχων της εταιρείας.

Οι μεταλλωρύχοι με τα μπουφάν της εταιρείας – ίσως για να δείξουν ότι λειτουργούν σαν στρατός και κάτω από εντολές – και με την καντίνα της εταιρείας να κερνάει καφέδες και σάντουιτς, εξαπέλυσαν επιθέσεις, έχοντας μπροστά τους τις πλάτες των ΜΑΤ που είχαν πρόσωπο σε αυτούς που είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση…

Ακόμα και όταν οι Μεταλλωρύχοι προσπερνούσαν από τα πλάγια τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., η προσήλωση των ΜΑΤ εξακολουθούσε να στοχεύει τους κατοίκους.

Έχουν γραφτεί ήδη πολλά και έχουν δημοσιευθεί αρκετά βίντεο και φωτογραφίες για να μπορεί να καταλάβει και ο πλέον ανενημέρωτος για το τι ακριβώς έγινε την Κυριακή στις Σκουριές.

Ο υπουργός Γ.Πανούσης, ίσως είναι ο μόνος που δεν φρόντισε να ενημερωθεί.
Η διαπίστωση ότι “εκεί θα έχουμε νεκρούς” δεν απενεχοποιεί κανέναν.

Η συνέργεια σε ένα έγκλημα που διαρκεί 30 χρόνια στην περιοχή και αφορά τον διχασμό της κοινωνίας, διχασμό που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν εμφύλιο χωρίς εισαγωγικά, δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την μετάθεση ευθυνών, την παραπληροφόρηση, την άγνοια, την ιδεοληψία.

Οι υποχρεωτική παρουσία – με παρουσιολόγο και βαθμολογητή – που επιβάλλει η εταιρεία στους μεταλλωρύχους, είναι παράνομη ενέργεια.

Η επίκληση της εργασίας από τους εργαζόμενους δεν μπορεί να λειτουργεί σαν άλλοθι για να επιτίθενται με καδρόνια και πέτρες, ούτε να απειλούν με απειλές που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο και προκαλούν ανατριχίλα.

Αν χίλιες θέσεις εργασίας προκαλούν τόσο μίσος.. ενάμισυ εκατομμύριο που έχασαν τα πάντα για το χατήρι αυτών που στηρίζουν τους χίλιους .. τι θα έπρεπε να κάνουν;

Η κατασκευή εικόνων και το μοντάζ, από πλευράς τηλεοπτικών σταθμών, αποτελεί πρόκληση προς την νομιμότητα και οδηγεί σε παράνομες ενέργειες.
Και η δικαιοσύνη θα έπρεπε για όλα αυτά να αναλάβει επίσης τις ευθύνες της.

Εκτός αν υποταχθούμε στα σχέδια της Eldorado και αποφασίσουμε ότι στην Β.Α. Χαλκιδική, θα υπάρχει “ψευδοκράτος Eldorado” με νεκρή ζώνη ανάμεσα στα χωριά που αντιδρούν και τα Μαντεμοχώρια να έχουν αυτονομία, με τη δική τους σημαία και τα περίστροφα να είναι έτοιμα να πυροβολήσουν όποιον ιερόσυλο θέλει να σκαρφαλώσει στον ιστό και να κατεβάσει την σημαία της Eldorado ή της Ελληνικός Χρυσός.

CB5N4uhWMAAxaY2
CB3GlF5VIAAcb4W

4

CB2QsYwW8AAUU5k

787

1
Κύριε Πανούση ιδού οι 500 (!!!!) κάτοικοι που αντιδρούν στα μεταλλεία!

unnamed+(17)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KryrM8Msll0]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.