Τον κόμβο του Στρατωνίου έκλεισαν οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός


15529_1576112292642970_6768972301976239084_nToν δρόμο κλειστό από μεταλλωρύχους βρήκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Ιερισσού που κινούνταν προς Ολυμπιάδα και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω. Για την ενέργεια αυτή δεν υπήρχε καμμία προειδοποίηση, αφού οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν εξαγγείλει κλείσιμο των δρόμων την Μ.Τρίτη και Μ. Τετάρτη και όχι σήμερα, Δεύτερα. Θα ενημερώσουμε αν υπάρξει κάτι νεότερο.

Περιμένουμε από τα όργανα της τάξης του κ. Πανούση να εφαρμόσουν το νόμο, όπως τον εφάρμοσαν στην περίπτωση των αντίστοιχων κινητοποιήσεων το 2013, από τους κατοίκους της Ιερισσού και των άλλων χωριών που αντιτίθενται στο επενδυτικό σχέδιο της Eldorado.

Γελάτε, ε;

(Η φωτογραφία είναι χθεσινή, από το Χοντρό Δέντρο).


Μία απάντηση στο “Τον κόμβο του Στρατωνίου έκλεισαν οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός”

  1. Περιμένουμε από τα όργανα της τάξης του κ. Πανούση να εφαρμόσουν το νόμο, όπως τον εφάρμοσαν στην περίπτωση των αντίστοιχων κινητοποιήσεων το 2013, από τους κατοίκους της Ιερισσού και των άλλων χωριών που αντιτίθενται στο επενδυτικό σχέδιο της Eldorado.
    Καλοοοοό! το άλλο με τον Τοττό το ξέρετε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.