Συνάντηση για τις Σκουριές στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης


Από ekloges.tv

image-261299-630x380

Συνάντηση με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Τσιρώνη είχαν ο πρέσβης του Καναδά στην Αθήνα Robert Peck, ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Paul Wright, ο πρόεδρος της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» Edouardo Moura και ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι δύο πλευρές «η κάθε μια από τη δική της οπτική, είχαν μια πρώτη ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, η οποία θα συνεχιστεί, σχετικά με τα μεταλλεία της Χαλκιδικής».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ.κ. Λαφαζάνης και Τσιρώνης δήλωσαν την πρόθεσή τους να επισκεφτούν σύντομα την περιοχή, έτσι ώστε να σχηματίσουν πληρέστερη εικόνα, βλέποντας επί τόπου την κατάσταση και διεξάγοντας ουσιαστική συζήτηση με όλες τις πλευρές και όλες τις απόψεις.


2 απαντήσεις στο “Συνάντηση για τις Σκουριές στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης”

  1. Mε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου πχ ‪#‎skouries‬ ” να στηριχθούν οικονομικά τα ασφαλιστικά ταμεία” … στον ΚΑΝΑΔΆ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.