Τόλης Παπαγεωργίου: «Το κατηγορητήριο είναι έωλο και θα καταπέσει σαν άθυρμα» (ηχητικό)


1966879_10201955833576402_9177423673103635178_n

Σημείωση: O τίτλος είναι αυτός που έδωσε το ραδιόφωνο stokokkino.gr ωστόσο η συνέντευξη μιλάει για πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα. Ακούστε την.

«Τεράστια απάτη και κλοπή δημόσιου πλούτου» χαρακτηρίζει, μιλώντας στο Κόκκινο 93.4, τις εργασίες στις Σκουριές ο κ. Τόλης Παπαγεωργίου υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων αυτοσαρκαζόμενος παράλληλα ως «αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης» αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο θεωρείται επικεφαλής των κατηγορουμένων για κακουργήματα.

«Το κατηγορητήριο» λέει «είναι έωλο και θα καταπέσει σαν άθυρμα» ενώ απαντά και στις αιτιάσεις της εταιρείας για τις θέσεις εργασίας στη Χαλκιδική σημειώνοντας ότι «μόνο το 30% των εργαζομένων σήμερα είναι από την περιοχή και οι άλλοι έχουν μεταφερθεί από άλλες δραστηριότητες της κοινοπραξίας».


5 απαντήσεις στο “Τόλης Παπαγεωργίου: «Το κατηγορητήριο είναι έωλο και θα καταπέσει σαν άθυρμα» (ηχητικό)”

  1. […] Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την ραδιοφωνική συνέντευξη, το ηχητικό της οποίας είναι από τον ρ/σ «στο κόκκινο» -το βρήκαμε στο Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων. […]

  2. Έρευνα σε βάθος για τα περιβαλλοντικά προαπαιτούμενα ακόμα και για την προοπτική μιας τέτοιας επιχειρηματικής λειτουργίας, πολλώ δε μάλλον για μια επιχειρηματική λειτουργία που προχώρησε με ολόκληρη την τοπική κοινωνία σε πλήρη αντίθεση.
    Ποιοί στηρίζουν το εγχείρημα, με ποιά επιχειρήματα και με ποιές ιδιαιτερότερες σχέσεις;
    Αν είχαμε μια ανεξάρτητη και όχι διορισμένη ηγεσία στην Ελληνική Δικαιοσύνη, το παράδειγμα της ρύπανσης της Δυτικής Μακεδονίας από την αντιεπιστημονική, αντιπεριβαλλοντική και δολοφονική για τους κατοίκους επιχειρηματική λειτουργία της ΔΕΗ, θα μπορούσε να αποτελέσει βάση εκκίνησης παρόμοιου δικαιϊκού προβληματισμού και για τις Σκουριές.
    Όμως η ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, παρ΄ότι διορισμένη από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν διαθέτει την στοιχειώδη ευθιξία ούτως ώστε να παραιτηθεί, βασιζόμενη ίσως, στην δίκην αξιώματος εκτεταμένη διαφθοροποιό επίδραση: «το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.