Αρχική Απόψεις & Σχόλια Προετοιμασία για το δείπνο με τα χρυσά κουτάλια!

Προετοιμασία για το δείπνο με τα χρυσά κουτάλια!

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Aπό την Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας

11

Διαμόρφωση τοπίου από πραγματικούς οικολόγους…

5

1

4

Στο πρανές εκτίθεται η πράσινη τσόχα της τοπικής και πανελλαδικής αναπτυξιομανούς προσδοκίας. Πάνω σ’ αυτή οι “ντόπιοι” (Χαλκιδικιώτες, Παλαιοχωρινοί, Νεοχωρίτες, Μεγαλοπαναγιώτες και λοιποί μέχρι πρότινος δυστυχείς και απελπισμένοι, αφού δεν είχαν αφεντικό για να τους κουλαντρίζει) έχουν αποθέσει όλες τις ελπίδες τους, με διαπίστευση την απόλυτη υποταγή τους, για να χαμογελάσει επιτέλους το χειλάκι τους και για να δημιουργηθούν οπωσδήποτε οι καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για το ρόδινο μέλλον των παιδιών τους.

3

2

Οι αναβαθμίδες αριστερά, δεν είναι άλλο από το χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Τα Dumper και οι εκσκαφείς που διακρίνονται είναι πανηγυριώτικα παιχνίδια για μεγαλούτσικα παιδιά με πολλά απωθημένα (δεν είναι τυχαίο ότι μετά από το χείμαρρο “παχυλών”  μισθών που ανταπέδωσε η εταιρεία τους για την εξωνημένη προσφορά τους, επένδυσαν στην απόκτηση καινούργιων/μεταχειρισμένων BMW και άλλων τέτοιων συμβολικών). Προσεχώς θα κατασκευαστούν και χώροι θαλάσσιων παιχνιδιών (ναι στο βουνό, γιατί όχι, σοβαρή και μεγάλη εταιρεία είμαστε!), με νεροτσουλήθρες, πισίνες και παπάκια προς ικανοποίηση των ματαιοδοξιών κάποιων δήθεν και μέχρι πριν λίγο καιρό υπερχρεωμένων επιχειρηματιών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.