Σκουριές: “Αυτονομημένοι” ΜΑΤάδες έστειλαν στο νοσοκομείο δημοτικη σύμβουλο του Δ. Αριστοτέλη


Aπό left.gr

B58xI0rIEAAq9IN

Τον ξυλοδαρμό της από άνδρα των ΜΑΤ στις Σκουριές, καταγγέλλει στην “Αυγή” η δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αριστοτέλη, Λένα Παναγιωτοπούλου.

 Όπως αναφέρει, όταν επιχείρησε να μιλήσει με τον επικεφαλής της διμοιρίας που είχε αποκλείσει τους διαδηλωτές, άνδρας των ΜΑΤ την εμπόδισε αρχικά σπρώχνοντάς της με την ασπίδα και στη συνέχεια την έριξε κάτω από ανάχωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και τη μεταφορά της αρχικά στο κέντρο υγεία τους Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείου του Πολυγύρου.

“Τι είχαν να φοβηθούν από μια γυναίκα 40 χρονών;” αναρωτιέται η Λ. Παναγιωτοπούλου, που πήγε εντελώς ανυποψίαστη. “Σκέψου κρατούσα ένα σάντουιτς”, λέει. Η Λ. Παναγιωτοπούλου ήθελε να ζητήσει από τον επικεφαλής τη διμοιρίας να επιτρέψουν στον κόσμο να φύγει, “καθώς η κατάσταση φαινόταν ότι θα ξεφύγει”. Αντ’ αυτού βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με θλάσεις σε χέρι και πόδι. Στη διάθεσή της έχει τα στοιχεία του αστυνομικού και θα καταθέσει μήνυση.

Παρούσες στο επεισόδιο ήταν οι βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη και Αφροδίτη Σταμπούλη. Η Κ. Ιγγλέζη κατήγγειλε στην “Αυγή” ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΑΤ αυθαιρετούν, ενώ τελευταία παρατηρείται συχνά η τάση αστυνομικών που “δεν υπακούουν στις εντολές των ανωτέρων τους και δρουν αυτόνομα”.

Κ. Παπαντωνίου


2 απαντήσεις στο “Σκουριές: “Αυτονομημένοι” ΜΑΤάδες έστειλαν στο νοσοκομείο δημοτικη σύμβουλο του Δ. Αριστοτέλη”

  1. Αφού το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει μέσω των εκπροσώπων του ότι τα ΜΑΤ έχουν επανδρωθεί από εντελώς ακατάλληλους ανθρώπους και επειδή η φύση του σώματος και των ιδίων έχει αποδειχθεί μέσα από την εναλλαγή πολλών κυβερνήσεων ότι δεν μπορεί να αλλάξει, καθώς από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα συμβαίνει το ίδιο, αυτό αποδεικνύει ότι το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αγωνιστεί για την διάλυση αυτού του σώματος και στο να μην επανιδρυθεί με καμιά άλλη μορφή, διαφορετικά θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά, ότι δηλαδή ό,τι κάνουν τα ΜΑΤ το κάνουν κατόπιν εντολών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και εντολές να αποδέχονται τα ίδια τα όργανα ότι διέπραξαν υπέρβαση καθήκοντος για να δικαιολογούνται οι εντολοδότες. Μέχρι στιγμής για όλα τα διαπραχθέντα κακουργήματά τους δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική τιμωρία. Διαφορετικά θα αποδειχθεί ότι το ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο καθεστωτικό παιχνίδι κατά τον τρόπο που του αρμόζει και του αναλογεί ως καθεστωτική δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.