ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/86 ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΙΓΓΛΕΖΗ


Από vasilinos. Tην υπεύθυνη δήλωση του Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου συνυπογράφουν και οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου.

ger-web

Η κάτωθι Υπεύθυνη Δήλωσή μου γίνεται α) για να διευκολυνθεί στο έργο της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ιγγλέζη και να μπορεί να την προσκομίζει στους δημοσιογράφους που τη ρωτούν.

β) για να διευκολυνθεί το έργο του κ. Ζουμπά (Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ) και να την προσκομίζει στον Δήμο όταν λαμβάνουν αποφάσεις που εξυπηρετούν την εταιρεία, για να μην υπάρχει πρόβλημα.

γ) Για να διευκολυνθεί  στο έργο του ο κ. Κρομμύδας, που μαζί με τη γραμματέα του πολιτικού γραφείου της κας Ιγγλέζη, κα ………… αποτελεί την ομάδα επικοινωνίας του Συντονιστικού Ιερισσού, για να την κοινοποιήσει στο «left», στο «Κόκκινο», στην «Αυγή» και στο «alterthess» για την ενημέρωση του κόσμου τους.

Όσον αφορά τον κ. Ευθυμίου (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ), επειδή αποχώρησα πριν δύο έτη από το Συντονιστικό Ιερισσού κατόπιν του τότε αιτήματός μου να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος (γνωρίζουν οι Ιερισσιώτες για ποιο λόγο), φρονώ ότι δεν θα του χρειασθεί η υπεύθυνη δήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Συντονιστικό τον τελευταίο καιρό συμμετέχουν περίπου 20-30 άτομα συνολικά.

Είναι περιττό φυσικά να δηλώσω ότι είμαι μια ψυχή με όλους τους αγνούς Ιερισσιώτες (οι οποίοι σχεδόν στην ολότητά τους δεν συμμετέχουν και αυτοί στο Συντονιστικό και είναι η ψυχή του αγώνα μαζί με τους κατοίκους των άλλων χωριών του Δήμου),  καθώς και με όλους αυτούς που αναγνωρίζουν την αλήθεια και που θέλουν να λέγεται και να επικρατεί, να μην ελέγχεται και καθοδηγείται και κυρίως “να μη θάβεται”.

img317-ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf


Μία απάντηση στο “ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/86 ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΙΓΓΛΕΖΗ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.