Για όσους αναρωτιούνται ποιος είναι ο Aριστείδης Φρουζάκης…


Ορισμένοι αναρωτιούνται για την ταυτότητα του Αριστείδη Φρουζάκη που έγραψε το άρθρο Οι « αυθόρμητοι» και οι «όψιμοι επαγγελματίες» του κινήματος. Δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ. Ας ρωτήσουν τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά ποιος είναι. Ας ρωτήσουν επίσης να μάθουν για ποιο λόγο έφυγε ο Άρης από την Αλεξανδρούπολη.

Προτείνουμε ακόμα να δουν το παρακάτω βίντεο. Χαλκιδική, Μεγάλη Παναγία, Σάββατο 17 Μαρτίου 2012:


Φρουζάκης Άρης, Δημοτικό Θέατρο Μεγάλης… by OramaVision

Στις 17 Mαρτίου 2012 ο Άρης συμμετείχε ως μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά του χρυσού στην πρώτη συνάντηση Επιτροπών Αγώνα Βορείου Ελλάδος ενάντια στα μεταλλεία, που έγινε στη Μεγάλη Παναγιά.   Στην ομιλία του αναφέρεται στο επεισόδιο που έγινε έξω από το Δημοτικό Θέατρο, με ομάδα μεταλλωρύχων που είχαν έρθει για να κάνουν φασαρία.

Για την ιστορία, τρεις μέρες αργότερα, στη “μαύρη” για τον τόπο μας Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, οι ίδιοι μεταλλωρύχοι επιτέθηκαν σε 30 συναγωνιστές μας στις Σκουριές, τους ξυλοκόπησαν, γκρέμισαν το φυλάκιο αγώνα και κατέλαβαν το βουνό. Τη συνέχεια την ξέρετε όλοι.

Το Σάββατο στη Μ.Παναγιά, προάγγελος της Τρίτης στις Σκουριές

Ο Άρης είναι επιστήμονας πολιτικός μηχανικός, προερχόμενος από μεταλλευτική οικογένεια – και ακριβώς επειδή ΞΕΡΕΙ είναι ενεργό μέλος του κινήματος κατά των  μεταλλείων μεγάλης κλίμακας στη βόρεια Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, είναι και από τα παλαιότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλες ερωτήσεις;


Μία απάντηση στο “Για όσους αναρωτιούνται ποιος είναι ο Aριστείδης Φρουζάκης…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.