Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ “ΕΠΕΝΔΥΣΗ”


Από vasilinos

Μετά και από το αίτημα των 311 ενεργών πολιτών και κατοίκων (βλ. προγενέστερη ανάρτησή μας της 19-9-2014 με τίτλο: «Ενεργοί πολίτες που μέσα στη διάνοιά τους έχουν μόνο τον νόμο»), σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αριστοτέλη απέστειλε Πρόσκληση και ενημέρωσε ότι την προσεχή Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17.00 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο δημαρχείο της Ιερισσού, με θέμα:  «1. Μεταλλευτική δραστηριότητα στον Δήμο Αριστοτέλη, 2. Συζήτηση επί αιτήματος-πρότασης 311 δημοτών σχετικά με  το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» για τη μεταλλευτική δραστηριότητα στην Β.Α. Χαλκιδική».

Παραθέτουμε κάτωθι την Πρόσκληση που μας παραδόθηκε πριν λίγη ώρα.

Παρακαλούμε όλους όσους αγωνίζονται και ενδιαφέρονται για τη σωτηρία του τόπου μας, να είναι εκείνη την κρίσιμη ημέρα εκεί. Επίσης δεν εννοείται και δεν δικαιολογείται σε καμμία περίπτωση αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση του Δήμου μας, να μην την κοινοποιήσει κάποιος στο facebook, στο twitter κ.λ.π. Πρέπει να την κοινοποιούν συνεχώς όλες τις προσεχείς ημέρες.

img309-web1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.