Οι Σκουριές στην εκπομπή των Κ.Ακριβοπούλου – Ν.Μπογιόπουλου, RealFM 26/9/2014 (ηχητικό)


550_334_353773

Ακούστε το 19-λεπτο αφιέρωμα στις Σκουριές που έκαναν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Νίκος Μπογιόπουλος στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον RealFM στις 26/9/2014. Μια μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία της Ιερισσού και μια μέρα μετά τις νέες κλήσεις κατοίκων της Β. Χαλκιδικής από την Ασφάλεια Πολυγύρου, η εκπομπή θυμίζει στο πανελλήνιο ότι η “υπόθεση Σκουριές” δεν έχει κλείσει και ότι οι κάτοικοι εδώ συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στο ίδιο το κράτος και σε μια εταιρεία που είναι η ίδια ένα “κράτος εν κράτει”.

Φιλοξενείται τηλεφωνική συνέντευξη του προέδρου του “Παρατηρητηρίου”, Τόλη Παπαγεωργίου, ο οποίος ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο βουνό και στα δικαστήρια. Στη συνέχεια ακουγεται ηχητικό ντοκουμέντο από την ημέρα που τα ΜΑΤ εισέβαλαν στην Ιερισσό και βομβάρδισαν με δακρυγόνα το σχολείο. Τη μεγάλη συναυλία ανακοινώνει ο Αποστόλης-Μπαλούρδος.

Και γιατί να ενδιαφέρει τον Αθηναίο τι γίνεται στις Σκουριές; Γιατί “οι πιο σκοτεινές γωνιές στην κόλαση είναι κρατημένες για εκείνους που κρατούν την ουδετερότητά τους σε εποχές κρίσης”, λέει ο Νίκος Μπογιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.