Υποκλινόμαστε … σε όλους


getf34333ile1Γι΄άλλη μια φορά βρεθήκαμε όλοι μαζί σε μια συναυλία αλληλεγγύης, συντροφικότητας κι αγάπης. Μια συναυλία που ήταν ένα αντάμωμα καλλιτεχνών, κινημάτων, ανθρώπων, σε μια προσπάθεια να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό, να δούμε τον εαυτό μας να ορθώνει λόγο, να δούμε το διπλανό μας με άλλο μάτι, να δούμε τα προβλήματα του κάθε τόπου σαν να ήταν δικά μας.

Μια συναυλία που μας άφησε γεμάτους με έντονα συναισθήματα και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Μας αφήνει επίσης χωρίς λόγια. Πως να ευχαριστήσεις όλους εκείνους που δούλεψαν για εβδομάδες για να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία; Πως να ευχαριστήσεις όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μας κι όλους εκείνους που η σκέψη τους βρισκόταν μαζί μας; Πώς να ευχαριστήσεις τους εκπληκτικούς καλλιτέχνες που με τα λόγια και τις μουσικές τους έκαναν τη βραδιά μαγική;

Αν και τα λόγια μπορεί να φαντάζουν λίγα …

Ευχαριστούμε τον Αλκίνοο, τον Γιάννη, τον Σωκράτη, τον Δημήτρη, τον Θανάση, την Ματούλα, τον Παύλο, τον Γιάννη, τους υπέροχους μουσικούς, τον Αποστόλη.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΕΡΤ3 που μετέδωσαν τις μουσικές και τα μηνύματα, που έδωσαν τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους, αν και από μακρυά, να είναι μαζί μας.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς, εθελοντές διασώστες και πυροσβέστες, που μας πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τις συλλογικότητες και τα κινήματα που βρέθηκαν γι΄άλλη μια φορά αλληλέγγυοι στον αγώνα μας.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που δούλεψαν για μέρες και νύχτες στις ομάδες εθελοντών και γι΄άλλη μια φορά κατάφεραν να αυτο-οργανώσουν μια τεράστια εκδήλωση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Σας ευχαριστούμε όλους, με την υπόσχεση ότι δε θα λυγίσουμε. Με την υπόσχεση ότι αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Με τη δέσμευση ότι θα είμαστε αλληλέγγυοι στους μικρούς και μεγάλους αγώνες όλων αυτών που ονειρεύονται και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Με τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί, χωρίς φόβο, με αλληλεγγύη κι αγωνιστικότητα θα χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία.

Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης
ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.