“Κρατάτε γερά γυναίκες!”. Μήνυμα για τις Σκουριές από τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες


Από 595katharistries
arxi-webΟι Αγωνιζόμενες Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις γυναίκες των Σκουριών, που απέκλεισαν την είσοδο του εργοταξίου της “Ελληνικός Χρυσός”.

Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για να αποτραπεί η περιβαλλοντική καταστροφή, αλλά και η καταστροφή της ίδιας της ζωής.

Οι γυναίκες της Χαλκιδικής με δύναμη υπερασπίζονται τον τόπο τους και το μέλλον των παιδιών τους. Είμαστε μαζί τους. Μαθαίνουμε από την επιμονή τους και παίρνουμε δύναμη από τη δύναμή τους.

Αυτές στις Σκουριές κι εμείς στην Καρ. Σερβίας θα δώσουμε τον αγώνα για ζωή με προκοπή και αξιοπρέπεια μέχρι τέλους. Και θα νικήσουμε.

Κρατάτε γερά γυναίκες.

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2014


3 απαντήσεις στο ““Κρατάτε γερά γυναίκες!”. Μήνυμα για τις Σκουριές από τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες”

  1. Ε, άμα είναι και οι καθαρίστριες του δημοσίου με τις ακτιβίστριες που αλυσοδέθηκαν, το γλυκό ήρθε και έδεσε!
    Μήπως ξέρετε πόσα “καθάριζαν” οι καθαρίστριες αυτές σα μισθό και για πόσων ωρών δουλειά; Θα μου πείτε, αφού δεν καθάριζαν τίποτε άλλο, γιατί να μην καθαρίζουν ένα καλό μισθό; Σωστός ο λόγος σας!
    Μου έτυχε μαι φορά στον Ευαγγελισμό να δω μια καθαρίστρια επί το έργον : σφουγγάριζε μια σκάλα. Ήταν σα να παρακολουθούσα ταινία του Αγγελόπουλου σε αργό γύρισμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.