Κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής σταματούν εργασίες της Ελληνικός χρυσός στο ρέμα Καρατζά (βίντεο)


Aπό Χρυσές Αυτ-απάτες

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί, μετά τα δυο νέα περιστατικά, όπου εργασίες της Ελληνικός Χρυσός σταμάτησαν, στην πρώτη περίπτωση κατόπιν εγγράφου(4/6/2014) της επιθεώρησης μεταλλείων, μετά από διενέργεια αυτοψίας (3/6/14) σε εργασίες διάνοιξης δρόμου στο ρέμα Καρατζά

στη δεύτερη περίπτωση στις Σκουριές σήμερα (6/6/2014) μετά από προφορική εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών , εν αναμονή διενέργειας αυτοψίας -την ερχόμενη Τρίτη(!!!)- από την επιθεώρηση μεταλλείων.

Δεν είναι φυσικά είδηση το γεγονός πως οι εργασίες σταμάτησαν για μια ακόμα φορά, ύστερα από διαμαρτυρίες – κινητοποιήσεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και όχι από πρωτοβουλία των αρμοδίων υπηρεσιών ελέγχου . Σε αυτό το βίντεο υπάρχει καταγεγραμμένο συνοπτικά το ιστορικό που οδήγησε στο σταμάτημα των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός στις 04-06-2014, σύντομα θα ανέβει και το βίντεο με την καταγραφή των σημερινών γεγονότων (6/6/2014) .

Αποτελεί επίσης κοινοτυπία να υπενθυμίσουμε πως τα γεγονότα αυτά (του σταματήματος εργασιών της φερόμενης ως επένδυσης) ΄΄έπαιξαν΄΄ ελάχιστα ως καθόλου από τα πανελλαδικά μέσα μαζικής ύπνωσης.


2 απαντήσεις στο “Κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής σταματούν εργασίες της Ελληνικός χρυσός στο ρέμα Καρατζά (βίντεο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.