Στα τσακίδια και να μην ξαναπατήσετε! (video)


[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y8-_82v66h4]

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να εμφανιστούν στην Ιερισσό, αφού ο Δήμος (της διοίκησης του Πάχτα) τους παραχώρησε το Πολιτιστικό Κέντρο για προεκλογική εκδήλωση. Λάθος τόπος… Οι κάτοικοι της Ιερισσού τους επεφύλαξαν “θερμή” υποδοχή και τους εξεδίωξαν από το χωριό τους.

Είστε ανεπιθύμητοι, τώρα και πάντα.

BnXl5b6IMAACG7B
Φωτογραφία του Δρομογράφου.


Μία απάντηση στο “Στα τσακίδια και να μην ξαναπατήσετε! (video)”

  1. Ωραίο θέαμα :αναρχοφασίστες “ενάντια” σε φασίστες!!!
    Ελάχιστοι “κάτοικοι” αντιμέτωποι με 5-6 χρυσαυγίτες. Πιο στημένο σκηνικό αδύνατον να υπάρξει. Τι διάβολο! Κι αυτοί οι χρυσαυγίτες πάνε να κάνουν “προεκλογική εκδήλωση” με 5 άτομα! Από ότι καταλαβαίνω στις ευροεκλογές δε θα πάρουν ούτε μισό τα εκατό. Λέτε να είναι η Ιερισσός η μοναδική γωνιά της Ελλάδας που έχει εκκαθαριστεί πλήρως από το φασιστικό μίασμα; Μακάρι να είναι έτσι.
    Σε ένα πράγμα οι αναρχοφασίστες έχουν απόλυτο άδικο. Στο πανό που αναρτήσανε γράφουν “Μπάτσοι, ELDORADO και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί”. Αυτή είναι μια κατάφωρη αδικία και δείγμα μαύρης αχαριστίας, γιατί η Χ.Α. είναι ενάντια στην ELDORADO. Αντιγράφω από το enikos.gr της 7/3/2013 :

    H Χρυσή Αυγή για την Ιερισσό
    Η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα επεισόδια στην Ιερισσό, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ” η συγκυβέρνηση της προδοσίας και της εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου οδηγεί σε ανέχεια”…
    Η ανακοίνωση αναφέρει:
    “Το ξεπούλημα του ελληνικού χρυσού σε ξένους και στον όμιλο Μπόμπολα να πάψει προτού θρηνήσουμε θύματα. H συγκυβέρνηση της προδοσίας και της εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου μας οδηγεί σε ανέχεια, ανεργία και εμφύλιο πόλεμο”
    Παρακαλώ, το κουτόχορτο σε μικρότερες δόσεις! Έχουμε δυσανεξία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.