Ελληνοφρένεια: Δεν ψηφίσαμε Πάχτα κι όλα γίνανε στάχτα!


Η τηλεοπτική “Ελληνοφρένεια” της Δευτέρας 24/2/2014 με ένα μικρό αφιέρωμα στο Χρήστο Πάχτα…

ellinofreneia-660_0


3 απαντήσεις στο “Ελληνοφρένεια: Δεν ψηφίσαμε Πάχτα κι όλα γίνανε στάχτα!”

  1. Αντικειμενικά πρόκειται για το μεγαλύτερο φιάσκο μετά τα 11.000 likes που αγόρασε η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ από τη Ρωσία. Το «λαυράκι» που έβγαλαν οι Πωλητές Αριστοτέλη κυκλοφόρησε με χτυπητούς τίτλους όπως: «Eυρωπαϊκή ΜΚΟ στρατολογεί νέους ακτιβιστές επι πληρωμή για τις Σκουριές», «Μισθοφορικός ακτιβισμός στις Σκουριές» κ.λ.π. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για κάποιες ΜΚΟ που καταβρόχθιζαν χρήματα του Δημοσίου ήταν η τέλεια ευκαιρία για μπόλικη λάσπη στον ανεμιστήρα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι σήμερα η φοβερή «αποκάλυψη» του οργάνου προπαγάνδας της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ βρήκε θέση μέχρι και σε «σοβαρά» ειδησεογραφικά site, όπως το skai.gr, star.gr, iefimerida.gr και capital.gr.

    http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5027.html

  2. Πέρα από το χαβαλέ, πρόκειται για “παρακίνηση σε έκνομες ενέργειες” και μια και δεν το άκουσε ούτε το έμαθε κανείς Εισαγγελέας καλό θα ήταν να κινηθείτε εσείς ασκώντας κάθε ένδικο μέσον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.