Αρχική Ενημέρωση Προσήγαγαν δύο εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός για εργασία σε παράνομες κατασκευές της...

Προσήγαγαν δύο εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός για εργασία σε παράνομες κατασκευές της εταιρείας

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άρθρο από το Alterthess, σχόλιο δικό μας:

Φαίνεται ότι μετά την απάντηση που έδωσε η Πολεοδομία του Δήμου Αριστοτέλη στο χθεσινό (20/2/2014) έγγραφο ερώτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής με θέμα “Τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικίσκων”, διαπιστώθηκε ότι η τοποθέτηση των εν λόγω οικίσκων στο εργοτάξιο των Σκουριών χωρίς έγκριση της Πολεοδομίας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Αυτό άλλωστε προκύπτει άμεσα και από το υπ’αριθμ. 3235/2-12-2013 έγγραφο της Επιθεώρησης Μεταλλείων Β. Ελλάδας προς το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Δηλαδή δεν είχε η εταιρεία τις άδειες από τις “αρμόδιες αρχές” όπως διαβεβαίωνε ο εκπρόσωπος της; (δείτε εδώ). Πέφτουμε απ’τα σύννεφα…

1625589_1506860486207125_1751398063_n Στην προσαγωγή δύο εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός προχώρησε η αστυνομία τώρα στις Σκουριές οι οποίοι έφτιαχναν ηλεκτρικές μονώσεις σε προκάτ κατασκευές που μεταφέρθηκαν με οχήματα της εταιιρείας στο βουνό. Για τις προκατ κατασκευές δεν έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια και η τοποθέτησή τους είναι παράνομη. Να σημειωθεί ότι αυτή την στιγμή επιθεωρητές περιβάλλοντος βρίσκονται στις Σκουριές προκειμένου να συλλέξουν δείγματα από τα στερά απόβλητα με τα οποία μπαζώνει η εταιρεία τους δασικούς δρόμους.

Τόσο οι επιτροπές κατοίκων όσο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Ιγγλέζη είχαν εδώ και καιρό καταγγείλει το γεγονός ότι τα υλικά με τα οποία μπαζώνονται οι δασικοί δρόμοι προέρχονται από τις επεξεργασίες μεταλλευμάτων και εμπεριέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως αρσενικό. Πριν λίγες μέρες ο αστυνομικό διευθυντής Χαλκιδικής είχε ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να πάρουν εκ νέου δείγματα προκειμένου να πιστοποιηθούν τα καταγγελόμενα.

1798788_1506861079540399_403345509_n

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.