Πάχτας: Ή εγώ και η επένδυση ή το χάος και ανθρώπινα θύματα (video)


Aπό ertopen.com

dc65de991deb1d1dd092e4c24cc31e36_LΑίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Δημάρχου Αριστοτέλη Χ. Πάχτα, ο οποίος απευθυνόμενος στις 17 Φεβρουαρίου στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι αν στις εκλογές κερδίσει υποψήφιος δήμαρχος που αντιτίθεται στις μεταλλευτικές δραστηριότητες τότε “ίσως έχουμε ανθρώπινα θύματα”. Ειδικότερα, σύμφωνα με το «κακό σενάριο», όπως το περιέγραψε αν κυριαρχήσει στις εκλογές η άποψη «όχι στην συνέχιση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων» την επόμενη μέρα «θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές, θα  έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ απ`όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές τους, ίσως και κάποιοι άλλοι. 

 Ακολούθως, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, διερωτήθηκε:

«Θα γίνει καμία επένδυση στις Σκουριές με 3.000 άτομα και με 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτές; Σαφώς και όχι. Και η επόμενη κίνηση ξέρετε ποια είναι;. Ίσως οι εργαζόμενοι κάψουν κάποιο χωριό και θα έχουμε ανθρώπινα θύματα»  συμπλήρωσε εξηγώντας ότι αν στερήσεις του ανθρώπου τη δουλειά δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με το σχόλιο στο Κουτί της Πανδώρας

Αν το είχε πει κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το MEGA θα έπαιζε το επίμαχο απόσπασμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα μίσους. Ήταν, όμως, ο αγαπημένος του δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστος Πάχτας που δήλωσε πως αν στις δημοτικές εκλογές επικρατήσουν οι πολέμιοι της εξόρυξης χρυσού ίσως να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα. Γι’ αυτό και το MEGA δε ζητά να παρέμβει εισαγγελέας, όπως ίσως θα έπρεπε.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caYfNFrKC_M]


6 απαντήσεις στο “Πάχτας: Ή εγώ και η επένδυση ή το χάος και ανθρώπινα θύματα (video)”

  1. Διάγνωση ενός διπλ. Μηχανικού μηχανολόγου
    Βλέπω και ακούω έντονους θορύβους , έχουν λασκάρει τελείως οι βαλβίδες και του λείπουν τα απαραίτητα λάδια ..άρχισε να καίγεται ο “εγκέφαλος” του. .Προτείνω αλλαγή κινητήρα δεν χωράει επισκευή

  2. […] δίκης τονίζει: «Ο Δήμαρχος ο οποίος πρόσφατα επανήλθε στην επικαιρότητα με δηλώσεις του  που προειδοποιούν …, δηλώσεις που στην πραγματικότητα υποκινούν και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.