Απάντηση της εταιρείας Northstar σε δημοσίευμά μας


foniades

Από την εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας Northstar λάβαμε την παρακάτω απάντηση στην ανάρτησή μας «Kαταζητείται»… η Blackwater στον Κάκαβο; και την δημοσιεύουμε. Φυσικά ακολουθούν ερωτήσεις.

[email protected]

Κύριοι, η εταιρεία NORTH STAR θεωρεί την πρόσφατη ανάρτηση του γνωστού Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων με θέμα την φύλαξη των εγκαταστάσεων της Ελληνικος Χρυσός, ως αισχρή προβοκάτσια που στόχο έχει την δημιουργία αναστάτωσης στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής.
Δηλώνουμε οτι η συνεργασία μας με ΟΛΑ τα στελέχη της Ελληνικός Χρυσός ήταν, είναι και θα είναι άψογη πιστεύοντας στην για πολλά χρόνια συνεργασία.
Καταδικάζουμε αυτές τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον ανθρώπων οι οποίες βέβαια απέχουν απο την πραγματικότητα.

Κάτω από την επίμαχη ανάρτηση (εδώ) έχουν κατατεθεί μια σειρά από σχόλια από ανθρώπους που δηλώνουν “εργαζόμενοι της Northstar” και που πιστεύουμε ότι αξίζει να διαβάσετε.

  • “Αισχρή προβοκάτσια” λοιπόν, “με στόχο τη δημιουργία αναστάτωσης στη Β.Χαλκιδική” καταγγέλλει η εταιρεία φύλαξης των εγκαταστάσεων της Ελληνικός Χρυσός. Θα θέλαμε πολύ να μας πει σε τι έγκειται η προβοκάτσια;  Μήπως εμείς διαδηλώσαμε μπροστά στο Πυλωρείο κρατώντας πανώ με τα συνθήματα “ΚΑΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ”, “ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ” και “ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ”;
  • Αναρωτιόμαστε ποια είναι η “συκοφαντική επίθεση” εναντίον των εργαζομένων της Northstar; Το ότι είπαμε ότι είναι “υπό απόλυση”; Δεν το είπαμε εμείς, αυτοί το είπαν. Για “μαύρη εργασία” και για “μαζικές απολύσεις” μιλούσαν τα δυο από τα τρία πανώ.
  • Μήπως είδαμε εμείς στον ύπνο μας μια εταιρεία “φονιάδων των λαών” με το όνομα BLACKWATER και της δώσαμε και πρόσωπο και όνομα; Πρόσωπο και όνομα που εμείς μεν ψάχναμε στο διαδίκτυο για να το βρούμε, όμως οι υπάλληλοι της Northstar που μας έστειλαν σχόλια γνώριζαν; “Είναι εργαζόμενος όπως κι εγώ και δεν τον θεωρώ σφαγέα” μας λέει ο ένας. “Η Northstar είναι σε συνεργασία με τον άνθρωπο της φωτό γι ατην αναβάθμιση της ασφάλειας της Ελλ. Χρυσός και τη συνέχιση της συνεργασίας μας”, λέει ο άλλος. Μήπως είναι καιρός να μάθουν οι πολίτες αυτού του τόπου ποιος είναι πραγματικά ο κύριος της φωτογραφίας, αν έχει κάποια σχέση με την εν λόγω εταιρεία “φονιάδων” και τι είδους “αναβάθμιση της ασφάλειας” θα φέρει στην περιοχή;

Τέλος, τόσο η εταιρεία Northstar όσο και οι υπάλληλοί της διαβεβαιώνουν ότι δεν αποχωρούν από την περιοχή, ότι έχουν “άψογη” συνεργασία με την Ελληνικός Χρυσός και ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων. Όλα ρόδινα. Ραντεβού στο βουνό λοιπόν!


2 απαντήσεις στο “Απάντηση της εταιρείας Northstar σε δημοσίευμά μας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.