ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ του Αρχιμ. Χριστόδουλου Αγγελόγλου για την επένδυση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


themidos-melathronΑπό vasilinos

Διαβάστε ολόκληρη την ΑΝΑΦΟΡΑ του Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου Αγγελόγλου με θέμα: “Η υλοποίηση της επένδυσης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. είναι παράνομη διότι δεν έχει εγκριθεί το Επενδυτικό Σχέδιό της ως ο Κυρωτικός Νόμος 3220/2004 ορίζει”. Όπως σημειώνει ο ίδιος στην εισαγωγική του ανάρτηση στο vasilinos.wordpress.com:

“Το θέμα της Αναφοράς μου είναι καθαρά νομικό, αφορά τήρηση Νόμου, κάτι στο οποίο οι πάντες (τουλάχιστον έστω και φαινομενικά μερικοί) συμφωνούμε ότι πρέπει να τηρούμε· αλλά κι αν κάποιος δεν συμφωνεί, οφείλει και υποχρεούται στην τήρησή του, ασχέτως αν του αρέσει ή όχι. Πάρα πολλοί όλο αυτό το διάστημα λένε: «Ναι στην επένδυση υπό όρους». Θα δείτε ότι αυτό είναι μια πάμφθηνη δικαιολογία. Ο Νόμος 3220/2004 διά του οποίου κυρώθηκε η Σύμβαση έχει όρους· όπως θα δείτε δεν τηρούνται, και οι πάντες συγκαλύπτουν τη μη τήρησή τους και εξαπατώντας το κοινό παρουσιάζουν ότι δήθεν τηρούνται.

Τους όρους της Σύμβασης που κυρώθηκε με το Νόμο 3220/2004, τους έθεσε ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της μεταλλουργίας χρυσού, ο νυν Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη, πρώην υφυπουργός Οικονομικών. Πιστεύω ότι κι αυτός που έθεσε τους όρους, θα έπρεπε να θέλει πιο πολύ από όλους να τηρούνται και να τηρηθούν. Συνεπώς, πιστεύω ότι θα πρέπει να συμφωνεί μαζί μου. Και οι μεταλλωρύχοι όλο αυτό το διάστημα συνεχώς κάνουν λόγο για το ότι πρέπει στη Β. Χαλκιδική να τηρούνται οι νόμοι και ότι πρέπει να επικρατήσει στην περιοχή η νομιμότητα και να βάλουμε «όρους». Συνεπώς και αυτοί θα καταδικάζουν όσες παρανομίες καταγγέλλω. Ο κ. Δένδιας απαιτεί να επιβληθεί η νομιμότητα στην περιοχή, οπότε πιστεύω ότι κι αυτός θα συμφωνεί με το σύννομο περιεχόμενο της Αναφοράς μου. Ο κ. πρωθυπουργός ανακοίνωσε κι αυτός ότι πρέπει να παταχθεί η ανομία από όπου κι αν προέρχεται, συνεπώς και αυτός συμφωνεί. Όλοι λοιπόν συμφωνούμε ότι ο νόμος δεν είναι αντικείμενο και θέμα ούτε συζήτησης, ούτε, διαλόγου, ούτε διαπραγματεύσεων, ούτε τηλεοπτικών εκπομπών, ούτε δημοσκοπήσεων, ούτε εκλογών. Ο Νόμος μόνο τήρηση επιδέχεται. Με όλους τους ανωτέρω συμφωνώντας κι εγώ απολύτως, συνέταξα τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ μου και αυτούσια σας την παραθέτω.

Η ανομία είναι γενεσιουργός αιτία της βίας και της τρομοκρατίας, γι’αυτό και ελέχθη: «διά  το πληθυνθήναι την ανομίαν ψυγήσεται η αγάπη των πολλών». Όποιος καταδικάζει τη βία και αφήνει την ανομία να βασιλεύει, αυτός ασχέτως αν καταδικάζει δημόσια και φαινομενικά τη βία, στην ουσία όμως στηρίζει και «θρέφει» την αιτία που τη γεννά. Όποιος καταδικάζει την ανομία και φροντίζει να εκλείψει, αυτός ενεργεί ουσιαστικά στο να καταργηθεί η βία, το οποίο είναι και το ζητούμενο, και στην εποχή και στην περιοχή που ζούμε.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθούν έξι από τα σχετικά έγγραφα (βλ. Σχετ.νο. 1, 2,6,11,14 και 15), προς πίστωση των αναφερομένων.

ΣΧΕΤΙΚΟ νο. 1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΣΧΕΤΙΚΟ νο. 2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 ΣΧΕΤΙΚΟ νο. 6. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 ΣΧΕΤΙΚΟ νο. 11. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 ΣΧΕΤΙΚΟ νο. 14. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 ΣΧΕΤΙΚΟ νο. 15. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Στο  vasilinos.wordpress.com θα βρείτε επίσης και τους αριθμούς πρωτοκόλλου που έλαβε η Αναφορά από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιήθηκε.


2 απαντήσεις στο “ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ του Αρχιμ. Χριστόδουλου Αγγελόγλου για την επένδυση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”

  1. (Καθ)ότι εν ανομίαις συνελήφθη (η Ελληνικός Χρυσός) και εν αμαρτίαις εκίκκησέ την η μήτηρ της, εκμαίευσε δε και ανέθρεψε αυτήν η τα φαύλα πράττουσα εξουσία.

  2. Δεκτό έγινε το αίτημα του Πρωτοδικείου Χαλκιδικής για τον ορισμό επίκουρου ανακριτή που θα βοηθήσει στο έργο της ανάκρισης των δυο υποθέσεων στις Σκουριές Χαλκιδικής.
    Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγής Γιαννάκης, ενέκρινε το αίτημα, κατά το οποίο και ορίζεται επίκουρος ανακριτής για το έργο της ανάκρισης που αφορούν σε δυο γεγονότα: Τον εμπρησμό του εργοταξίου της “Ελληνικός Χρυσός ΑΕ” και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στις Σκουριές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.