ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Aπό vasilinos

ecebbceb5cf85ceb8ceb5cf81cebfcf84cf85cf80ceb9ceb1
Για όσους ενδιαφέρονται, σήμερα η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» φιλοξενεί 2σέλιδο σπουδαίο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου κ. Σάκη Αποστολάκη, για την υπόθεση της «επένδυσης χρυσού». Σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ceb4ceb7cebccebfcebacf81
Επίσης η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» φιλοξενεί και αυτή 2σέλιδο αφιέρωμα με σπουδαίο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου κ. Γεράσιμου Κόντου. Μάλιστα αποτελεί και θέμα του εξωφύλλου της εφημερίδος. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ceb1cf85ceb3ceb7-1
Aκόμα η «Κυριακάτικη Αυγή» φιλοξενεί μονοσέλιδο άρθρο του δημοσιογράφου κ. Πέτρου Κατσάκου και αποτελεί και θέμα του εξωφύλλου της εφημερίδος. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.


2 απαντήσεις στο “ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ”

  1. Από παλιά το έλεγα , και θα το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία .
    Οι άνθρωποι χρειάζονται τρία πράγματα για να ζήσουν .
    Οξυγόνο
    Νερό
    Τροφή

    Και σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται και

    Ηλεκτρική ενέργεια .

    Πριν είκοσι και κάτι χρόνια με οδηγίες των Βρυξελών επιχειρείται η ιδιωτικοποίηση του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας , και διάλυση της ΔΕΗ ,με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης .
    Τώρα με οδηγίες της τρόικα , γίνεται προσπάθεια να ιδιωτικοποιηθούν ,η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ .

    Το βιντεάκι με Ελληνικούς υπότιτλους κατακρίνει τις Βρυξέλλες και υπονοεί ότι δεν ωφείλεται σε γραφειοκρατική στενοκεφαλιά ή φιλελεύθερο δογματισμό , αλλά σε επιρροές ισχυρών λόμπυ

    http://m.youtube.com/watch?v=BW9P15X2Dto&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DBW9P15X2Dto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.