Παρίσι 22/11: Βραδυά συμπαράστασης στον αγώνα της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού


BZJa9URCMAAwfvM

Σήμερα 22/11/2013 στις 7.30 μμ τοπική ώρα, στην κατάληψη Dilengo στο Παρίσι, οργανώνεται εκδήλωση υποστήριξης στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική.

Θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ Κυνήγι Θησαυρού , υποτιτλισμένο στα γαλλικά από τους γάλλους συναγωνιστές και θα παρουσιαστούν τα γεγονότα των τελευταίων 6 μηνών από μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) . Επίσης, θα γίνει προσπάθεια για απευθείας online σύνδεση με Χαλκιδική, για έναν σύντομο αντίχρυσο χαιρετισμό!

Θα ακολουθήσει συζήτηση και μετά ελληνική βραδιά με ελληνικές σπεσιαλιτέ & μεζέδες κ φυσικά μουσική υπόκρουση υπό τους ήχους της Κakavos Band , των Υπεραστικών  κ άλλων συναγωνιστών και… έπεται συνέχεια με ρεμπέτικη βραδιά.

Θα υπάρξει κουτί οικονομικής ενίσχυσης στον αγώνα, με ελεύθερη συμμετοχή.

Οργάνωση εκδήλωσης: Περιοδικό Ζ και Κοινωνικός Αυτοδιαχειριζόμενος Χώρος Dilengo
Πληροφορίες: http://www.demosphere.eu/rv/29421
Ραδιοφωνική εκπομπή-αφιέρωμα στη Χαλκιδική από το Περιοδικό Ζ στο  Audioblogs ARTE Radio : http://audioblog.arteradio.com/MegaCombi/frontUser.do?method=getPost&postId=3056600&blogName=MegaCombi


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.