Ήταν κάποτε ένα ρέμα…


Περιοχή ρέματος Καρατζά, 13-11-2013. Βίντεο και φωτογραφίες από τις Χρυσές Αυτ-απάτες

DSCN1569[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=TI1pyZ_4cL8]


Μία απάντηση στο “Ήταν κάποτε ένα ρέμα…”

  1. Ανοιχτή Επιστολή

    – Εδώ και κάποια χρόνια η ΔΕΗ που δεν διαθέτει κανένα Επιχειρησιακό Ενεργειακό Σχεδιασμό(όπως και η Ελληνική Δημοκρατία ) πρόσφατα μας διαφήμισε το http://e-ptolemeos.gr/?p=40550,http://tvxs.gr/news/ellada/dei-%C2%ABstratigikis-simasias-i-nea-monada-ptolemaida-v%C2%BB, ( χέρι χερι
    με το “επαναστατικό” συνδικάτο της Πτολεμαΐδας του Αδαμιδη και ΣΙΑ “Σπάρτακος”http://e-ptolemeos.gr/?p=49493) προωθούν και διαφημίζουν την εξαγγελλόμενη ακόμα απο τον ΓΑΠ την κατασκευή 5 Μονάδας σε αντικατασταση παλιών μονάδων της ΔΕΗ.
    Ετσι η ΔΕΗ δίχως καμία σοβαρή και πλήρως τεκμηριωμένη δικαιολογία απέσυρε και αχρήστευσε πρόσφατα στα μουλωχτά και με επίσημη δικαιολογία της γήρανσης την μονάδα 1και 2 ΑΗΣ Πτολεμαΐδα http://pontokomicom.blogspot.gr/2013/10/2.htmlς , που πριν 12 χρόνια τις αναβάθμισε με κόστος 20 δις δρχ με χρηματοδοτηση της Ε.Ε.

    Ερώτηση

    1. Ποια είναι τα τεχνικά απολήψιμα κοιτάσματα λιγνίτη στην Περιοχή Κοζάνης- Φλώρινας
    2. Ποια είναι τα οικονομικά απολήψιμα κοιτάσματα στην περιοχή
    3 Υπάρχει επικαιροποιημενο και από ποια ξένη και έγκριτη μελετητική εταιρία μεταλλευτική μελέτη του κοιτάσματος στην ευρύτερη περιοχή Δυτ.Μακεδονιας και ιδιαίτερα στο χωρίο Ποντοκομη(όπως το 1987-9 έχει γίνει με την μεταλλευτική μελέτη του Τομέα-6 και το 1995 για το ΛΚΠ-Α η Rehn Braun )
    Να κατατεθεί
    4.Πως δικαιολογει η ΔΕΗ την ραγδαία μείωση του εξορισομενου λιγνίτη που παρατηρηται στο ΛΚΔΜ τα τελευταία χρόνια μιας και το 2005 ήταν 55 εκ.τον. και το 2012 με ζόρι 30 εκ. Είναι τυχαίοι, οι λόγοι…

    προσοχή !!! μην σας μπερδέψουν με τα γεωλογικά κοιτάσματα άλλο το αυγό και άλλο η κότα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.