Δεν συμμετέχουν στο συνέδριο με χορηγό την Eldorado Gold οι Στρατούλης και Σταθάκης


 

σάρωση0001

“Χρυσός Χορηγός” του συνεδρίου Capital + Vision “Η μακρά πορεία προς την ανάπτυξη: Διδάγματα από την ύφεση” που θα γίνει στο Athens Hilton στις 11-12 Νοεμβρίου 2013 είναι η εταιρεία Eldorado Gold. Στη λίστα των ομιλητών από το site του Capital Vision, αλλά και στην ολοσέλιδη διαφήμιση σε εφημερίδα που βρήκαμε στο leninreloaded, ως εισηγητές στο συνέδριο εμφανίζονται εκτός από τον Eduardo Moura, αντιπρόεδρο & Γενικό Διευθυντή Ελλάδος της Eldorado Gold, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης και  Γιώργος Σταθάκης.

Όμως Η Eldorado Gold έφαγε “πόρτα” από τους Στρατούλη και Σταθάκη… Με χθεσινή επιστολή τους προς τους διοργανωτές οι δυο βουλευτές δηλώνουν ξεκάθαρα: “Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι χρυσός χορηγός του συνεδρίου σας είναι η εταιρεία «Eldorado Gold» , και κατόπιν αυτού μας είναι πολιτικά αδύνατο να παραβρεθούμε”. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:

Επιστολή προς διοργανωτές «Capital + Vision»

Αθήνα, 04.11.2013

 Όπως γνωρίζετε, είχαμε ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκλησή σας να συμμετάσχουμε στο πολυσυνέδριό σας υπό τον τίτλο «Η μακρά πορεία προς την ανάπτυξη: Διδάγματα από την ύφεση», σε δύο θεματικές συζητήσεις με αντικείμενα που αντιστοιχούν στις πολιτικές και κοινοβουλευτικές αρμοδιότητές μας ως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, όμως, πληροφορηθήκαμε ότι χρυσός χορηγός του συνεδρίου σας είναι η εταιρεία «Eldorado Gold» , και κατόπιν αυτού μας είναι πολιτικά αδύνατο να παραβρεθούμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκλησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για συμμετοχή μας σε συζητήσεις που θα διοργανώσετε στο μέλλον για θέματα αρμοδιότητά μας

 Σταθάκης Γιώργος,

Υπεύθυνος ΕΕΚΕ Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Στρατούλης Δημήτρης

Υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.