Συνέντευξη Τόλη Παπαγεωργίου στo “Ράδιο-Παρατηρητής”


papageorgiou_tolis

Τον Τόλη Παπαγεωργίου, επικεφαλής του Παρατηρητήριου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων και ηγετική μορφή του Κινήματος κατά των Χρυσωρυχείων στη βόρεια Ελλάδα, φιλοξένησαν στην εκπομπή τους «Με το Ν και με το Β» οι Νίκος Βαβατσικλής και Νατάσσα Βαφειάδου.

Ο κ. Παπαγεωργίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, χαρακτηρίζεται από τις αστυνομικές αρχές ως αρχηγός «εγκληματικής οργάνωσης» και μαζί με άλλους δεκάδες αγωνιστές της Χαλκιδικής καλούνται στον ανακριτή.

Ο ίδιος υπογραμμίζει στο Ράδιο Παρατηρητής ότι, όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες που περιλαμβάνει η 3.600 σελίδων δικογραφία, η Αστυνομία παρακολουθεί καθημερινά τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις σχεδόν όλων των κατοίκων της Ιερισσού, της Μεγάλης Παναγιάς και των γύρω χωριών, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού.

Παράλληλα αναφέρεται πως οι «επενδυτές» και οι τοπικοί υποστηρικτές τους σε Θράκη και Χαλκιδική, εξαγοράζουν συνειδήσεις.

Ακούστε την συνέντευξη στο http://www.inpost.gr/about-us/info/synenteykseis/8703-synentefksi-toli-papageorgiou-stin-ekpompi-me-to-n-kai-me-to-v-skouries.html


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.