Οι αιρετοί γύρισαν την πλάτη στον Γιάννη Μανιάτη για τα χρυσωρυχεία των Σαπών


xrysoryxeia_syllalitirio_alexandroupoli_2

Κανείς αιρετός δεν παραβρέθηκε τελικά στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Υπουργείο ΠΕΚΑ, η οποία αφορούσε την άμεση επικοινωνία των επενδυτών της εταιρίας Glory Resources Ltd & Thrace Minerals Exploration and Mining SA με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

Την πρόσκληση που απηύθυνε ο υπουργός Γιάννης Μανιάτης, την «γύρισαν πίσω» στα τέλη του Σεπτέμβρη, τόσο ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ (κλικ εδώ), όσο και με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών (κλικ εδώ).

Μετά από επικοινωνία του inpost.gr και με τους υπόλοιπους φορείς οι οποίοι προσκαλέστηκαν στη συνάντηση, κανείς από τους Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και τους βουλευτές Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη και ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, δεν έδωσε το παρών στη συνάντηση, εκφράζοντας έτσι την αντίθεση τους στην συγκεκριμένη «επένδυση».

Η ηγεσία του υπουργείου ΠΕΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε απόγνωση και σε αμηχανία, καθώς περίμενε ότι έστω και ένας εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας θα βρισκόταν στη συνάντηση για να τη … «νομιμοποιήσει»!

Από inpost.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.