Η ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣ Π.Α.Ο.Κ.


AS PAOKΣκληρή γλώσσα από τους διαχειριστές της επίσημης σελίδας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ fcpaok.gr για  την κίνηση κάποιων στελεχών της ομάδας να δεχτούν διαφήμιση από την Ελληνικός Χρυσός (διαφήμιση είναι αγαπητοί Πωλητές, ούτε μίζα, ούτε χορηγία. Πληρωμένη διαφήμιση). Εξίσου σκληρή και η γλώσσα των απλών φιλάθλων που σχολιάζουν. Άλλη μια ανακοίνωση, από “Επτροπή Φιλάθλων ΠΑΟΚ” εδώ.

Η διαφήμιση για να είναι πετυχημένη πρέπει να είναι ανταποδοτική. Ο διαφημιζόμενος επιδιώκει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, στην προκειμένη περίπτωση τις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα “ευγνωμονούν” την εταιρεία για το καλό που έκανε στην ομάδα τους. Μοιάζει να το πέτυχε; Όταν οι φίλαθλοι λένε “ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!” και μηνύουν στους παίκτες να μην τολμήσουν να φορέσουν “αυτή τη λερωμένη φανέλα” δεν είναι σαφές ότι η διαφήμιση έχει αποτύχει παταγωδώς;

Πόσο “DNA” πρέπει να εισπράξει πια αυτή η εταιρεία για να καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητη από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου;

paok11375090904Όπως σε κάθε Έθνος υπάρχουν οι ήρωές του, έτσι υπάρχουν και οι «Εφιάλτες» του, όπως σε κάθε λαό υπάρχουν οι ηγέτες του, έτσι υπάρχουν και οι μειοδότες του, όπως σε κάθε σύλλογο -ως κοινωνικοπολιτικό κίνημα- υπάρχουν οι ηγέτες του, έτσι λοιπόν υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι έχουν ντροπιάσει, αυτοί που έχουν ξεσκίσει κάθε έννοια που συνδέεται με τον Π.Α.Ο.Κ. Περηφάνια, Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, είναι κάποιες από τις έννοιες που δεν πωλούνται, που δεν αγοράζονται. Κάποιοι παράγοντες, όμως, του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ., φρόντισαν όχι απλά να πουλήσουν, αλλά να ξεπουλήσουν τα παραπάνω ιδανικά. Γιατί μόνο ως μειοδοσία μπορεί να το αντιμετωπίσει κανείς την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την «Ελληνικός Χρυσός» από την ομάδα βόλεϊ του Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για τον ξεπεσμό και το ξεπούλημα της Ιδεολογίας του Π.Α.Ο.Κ. Δικαιολογία δεν είναι ούτε το χαμηλό μπάτζετ του Ερασιτέχνη, ούτε η οικονομική δυσπραγία από την απουσία του κόσμου από τα κοινά του ΑΣ, παρόλο που οι ευθύνες του κόσμου για την απουσία αυτή είναι μεγάλες και έχουν τονιστεί πολλές φορές από αυτό εδώ το site.  Το ξεπούλημα όμως δεν αντιμετωπίζεται με όρους οικονομικούς. Ξεπούλημα δεν συνιστά το χαμηλό τίμημα, αλλά το χάρισμα κάθε έννοιας αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας σε μια εταιρεία που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δραστηριότητές της και την ανάμιξη του ελληνικού κράτους στον αγώνα της κατά των πολιτών της Χαλκιδικής, που χαρακτηρίζονται μάλιστα ως «εγκληματική οργάνωση» από τις ανεξάρτητες δικαστικές αρχές, ασχέτως αν το τέως πόσιμο νερό είναι δηλητηριασμένο, το δάσος και το φυσικό περιβάλλον έτοιμο προς θανάτωση για χάριν της οικονομικής ανάπτυξης (εδώ γελάμε), και το οικονομικό συμφέρον της περιοχής κατεστραμμένο μπροστά στο συμφέρον των Καναδών που βλέπουν μία από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδος ως one night stand.

Ο Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν έχει τους ήρωές του, έχει και τους μειοδότες του. Λίγες μέρες πριν από την τραγική επέτειο από τον χαμό των παιδιών μας στα Τέμπη, ορισμένοι παράγοντες του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. σκέφτηκαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπουλήσουν τα πιστεύω μας για λίγο… «χρυσάφι». Το ίδιο επιχείρησαν και ορισμένοι παράγοντες της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το καλοκαίρι, μόνο που η θύελλα αντιδράσεων από όλες τις μεριές τους έκοψε τα φτερά. Μόνο που αυτοί οι θρασύδειλοι και ιερόσυλοι παράγοντες του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. λειτούργησαν απολύτως εν κρυπτώ. Βεβήλωσαν τα κειμήλια του Π.Α.Ο.Κ., παραχαράσσουν την ιστορία, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Λίγες φορές μπορεί να αισθανθεί κανείς τόσο ΝΤΡΟΠΗ όσο σήμερα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!

Μάλλον, κύριοι  παράγοντες του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ., θεωρείται τον Π.Α.Ο.Κ. τσιφλίκι σας ή χωράφι του παππού σας. Δεν εξηγείται αλλιώς η ευκολία με την οποία ξεπουλάτε τόσο ανενδοίαστα και τόσο ανερυθρίαστα ένα από τα πιο ΙΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ μας. Τελικά, μας κάνετε να αναρωτιόμαστε. «Εγκληματική οργάνωση» αποτελούν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής (;) οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής (;) ή εσείς; Εγκληματήσατε με αυτήν την «συμφωνία της ντροπής» κατά του Π.Α.Ο.Κ., κατά του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ., κατά των ιερών κληροδοτημάτων που μας παράδωσαν οι πρόγονοί μας. Κάποτε θα πρέπει να τολμήσει ο Π.Α.Ο.Κ. ως οργανισμός να χτίσει μια στήλη της Ντροπής, όπου εκεί θα αναγράφονται όλα τα ονόματα αυτών που φέρθηκαν ως οι μεγαλύτεροι μειοδότες, προδότες και εφιάλτες των ονείρων και της ιστορίας μας! Και, παράγοντες όπως εσείς που υπογράψατε με το όνομά σας, αλλά και στο όνομα του Π.Α.Ο.Κ., επιβάλλεται να είστε από τους πρώτους που θα τιμήσουν αυτήν την στήλη…

Λίγες φορές έχουμε ντραπεί τόσο όσο σήμερα. Λίγες φορές αισθανόμαστε τόσο προδομένοι, τόσο απογοητευμένοι και τόσο θυμωμένοι όσο σήμερα. Το θέμα της «παρέμβασης» του ΠΑΟΚτσή στις άμεσες αποφάσεις ουσίας στα κοινά του συλλόγου είναι ιδιαιτέρως λεπτό και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παρεκτροπή και εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων. Κάποια γεγονότα, όμως, όχι απλά σου δίνουν το δικαίωμα να παρέμβεις, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, είτε ατομικά είτε συλλογικά, για το καλό του συλλόγου, αλλά είναι καθήκον σου, είναι αρμοδιότητά σου να αγωνιστείς ενάντια σε κάτι που ντροπιάζει κάθε γενιά ΠΑΟΚτσήδων, που παρά το χάσμα των γενεών που πιθανόν να μας χωρίζει και να μας διαφοροποιεί, πάντα θα μας ενώνει ένα πράγμα. Η ανιδιοτελής και αγνή μας αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ.1. Αν η λέξη ντροπή δεν είναι ταμπού, ήδη οι παράγοντες που συνέταξαν αυτή την ντροπιαστική συμφωνία θα έπρεπε να προβούν στις δύο εξής κινήσεις. Να ανακληθεί άμεσα η συμφωνία και το έγγραφο  αυτό να πεταχτεί στα σκουπίδια και να παραιτηθείτε πάραυτα από κάθε ιδιότητά σας στον Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ.2. Πολλοί, ίσως και κάποιοι συνοπαδοί μας, μπορεί να αντιδράσουν (ξανά). Όμως δεν μπορούν να πωλούνται τα πάντα. Πώς θα τους φαινόταν άραγε αν στην μπλούζα του Π.Α.Ο.Κ., εκεί όπου υπάρχει το εθνικό μας σύμβολο και το σύμβολο του Δικέφαλου Αϊτού, υπάρχει για χάριν του «οικονομικού συμφέροντος» το όνομα πχ. Πα.Σοκ, ΝΔ, Χρυσή Αυγή (ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα), το όνομα του Σ. Κόκκαλη ή του Μαρινάκη, το όνομα MEGA ή ΣΚΑΙ κ.ο.κ. Το οικονομικό συμφέρον δεν αναιρεί ούτε υπερβαίνει όλα τα άλλα.

ΥΓ.3. Η σιωπή δεν είναι Χρυσός.

fcpaok.gr Admin Team


Μία απάντηση στο “Η ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣ Π.Α.Ο.Κ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.