Γαλατάδες και γαλατάδες


Του Σαράντη Δημητριάδη, ομότιμου καθηγητή γεωλογίας Α.Π.Θ.

-2Περίμενε να φτάσει εξίμηση, χτύπησε το κουδούνι, απάντησε ποιος είναι και τι θέλει, περίμενε τον (κ) Μιχαλολιάκο να βγάλει τις πυτζάμες του, να ντυθεί και να πάρει μαζί του τα απαραίτητα.

Δεν ήταν αγροίκος σαν και κείνους που σπάνε τις πόρτες τρείς το πρωϊ και μπουζουριάζουν τους αγουροξυπνημένους “τρομοκράτες” μπροστά στα τρομαγμένα μάτια και τα κλάματα των δικών τους.

Και μετά, τα κανάλια όλα στημένα να δουν και να δείξουν και ξαναδείξουν -και μια και δυο και δέκα φορές- τον (κ) Μιχαλολιάκο (και τους λοιπούς) εξερχόμενους από τη ΓΑΔΑ. Όλα κρεμασμένα από την εικόνα και τα χείλη τους. Να καταγράψουν και να αναπαράγουν -και μια και δυο και δέκα φορές-,καθαρισμένα από παράσιτα, τα εμβληματικά λόγια-συνθήματά τους. Ακόμα και οι εκαμίτες στην περίπτωση αυτή υποχώρησαν για λίγο και επέτρεψαν στην κόρη του (κ) Μιχαλολιάκου, να τον πλησιάσει, να τον αγκαλιάσει και να τον ασπασθεί.

Τίποτε ανάλογο με τους άλλους εκείνους “τρομοκράτες” της Χαλκιδικής. Εκείνοι ήταν “στυγεροί τρομοκράτες”. Από εκείνους κινδύνεψε άμεσα η τάξη, η ασφάλεια, το πολίτευμα της χώρας και η Δημόσια περιουσία. Εκείνοι ήταν συμμορίτες. Ίσως δεν τους πρέπει ούτε καν μια δίκαιη δίκη.

Σ.Δ.


2 απαντήσεις στο “Γαλατάδες και γαλατάδες”

  1. Ενώ το γιο του Σταθώρη που πήγε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του όπως και τον πατέρα του τους τσάκισαν στο ξύλο!Ήθελα να ήξερα έχει μείνει ίχνος ντροπής σ’αυτά τα σώματα “ασφαλείας”;;;Και απαντώ”ασφαλώς ΟΧΙ”

  2. Συναυλία για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

    Οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού διοργανώνουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 19:00 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά συναυλία «για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ».

    Τραγουδάμε

    ενάντια στη λεηλασία της φύσης

    ενάντια στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων

    ενάντια στις “επενδύσεις” με κάθε κόστος

    Τραγουδάμε

    για την απελευθέρωση των άδικα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας

    για το δικαίωμα στη ζωή και για ένα καλύτερο μέλλον

    Τραγουδάμε για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

    Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 19:00

    πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

    Συμμετέχουν:

    Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χαϊνηδες, Παύλος Παυλίδης και B-Movies

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

    Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης

    ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

    http://www.youtube.com/watch?v=vrVrGKwXhvo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.