#skouries – Τηλεφωνήματα σε delivery τα στοιχεία του κατηγορητηρίου!


Από το ypopto_mousi

“Φέρτε μας δυο πίτσες και δυο μπύρες, και οτι αυτά μεταφράζονται οτι οι πίτσες είναι πυρομαχικά και οτι οι μπύρες μολότωφ”, είπε ο Τόλης Παπαγεωργίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί του ο Κώστας Βαξεβάνης στο πλαίσιο της εκπομπής HOT DOC στον Ρ/Σ Στο Κόκκινο.

3.600 σελίδες δικογραφία και 30 DVD για τη στοιχειωθέτηση εγκληματικής οργάνωσης “που σκοπό έχει την ματαίωση της επένδυσης εξόρυξης χρυσού” με τον Τόλη Παπαγεωργίου να περιγράφεται ως ο ιδρυτής και εγκέφαλος της εν λόγω οργάνωσης. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές σύμφωνα με τον κύριο Παπαγεωργίου μεταφράζονται κατα το δοκούν ” Παρακολουθούν όλη τη Χαλκιδική […] παίρνω τηλέφωνο και λέω γειά σου Τάκη και το όνομα Τάκης εμφανίζεται σαν κωδικό όνομα υπαρχηγού”.

Το κυνήγι μαγισσών για λογαριασμών της επιχειρηματικής ελίτ συνεχίζεται ενώ οι πραγματικοί εγκληματίες αποφυλακίζονται κλωτσώντας και βρίζοντας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Ο Τόλης Παπαγεωργίου μιλάει στον Κώστα Βαξεβάνη για την “εγκληματική οργάνωση” στις #skouries. by Ypopto Mousi on Mixcloud


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.