Η ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγχει την τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας από την ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ;


BVKX1j5CYAEDimRΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ είναι χορηγός της ΕΛ.ΑΣ. (κάντε κλικ στην εικόνα αριστερά).
Η ΕΛ.ΑΣ. για χάρη του χορηγού της παρανομεί (δείτε Για τις κατά νόμον συνέπειες όλων των υπευθύνων, ηθικών αυτουργών, συνεργών και των κατά παράβαση καθήκοντος επιδειξάντων εγκληματική αμέλεια, και κυρίως της ΕΛ.ΑΣ.)
Η ΕΛ.ΑΣ.  τώρα θα ελέγχει το χορηγό της για εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Βρες το λάθος.

Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΛΑΣ- ΥΠΕΚΑ για την εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

Ενίσχυση της συνεργασίας και εντατικοποίηση των κοινών δράσεων ανάμεσα στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της αρμόδιας Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ, για την εφαρμογή της κείμενης περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αποφασίστηκε σε σύσκεψη το μεσημέρι του υπουργού ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτη, με στελέχη της ΕΛΑΣ, υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και τον Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος, Δ. Μέρκο.

Στόχος της συνεργασίας είναι η από κοινού εκτίμηση και αξιολόγηση κινδύνων για το περιβάλλον, η ένταση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση παράνομων πράξεων αποθήκευσης, διακίνησης και διάθεσης αποβλήτων και γενικά της ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, η αυστηρή εφαρμογή της κείμενης Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας, των εγκεκριμένων Περιβαλλοντικών όρων και των Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων, καθώς και ο προγραμματισμός και η ανάπτυξη κοινών δράσεων πάταξης παράνομων δραστηριοτήτων.

http://www.naftemporiki.gr/story/709013


Μία απάντηση στο “Η ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγχει την τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας από την ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ;”

  1. […] Ενίσχυση της συνεργασίας και εντατικοποίηση των κοινών δράσεων ανάμεσα στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της αρμόδιας Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ, για την εφαρμογή της κείμενης περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αποφασίστηκε σε σύσκεψη το μεσημέρι του υπουργού ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτη, με στελέχη της ΕΛΑΣ, υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και τον Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος, Δ. Μέρκο. Στόχος της συνεργασίας είναι η από κοινού εκτίμηση και αξιολόγηση κινδύνων για το περιβάλλον, η ένταση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση παράνομων πράξεων αποθήκευσης, διακίνησης και διάθεσης αποβλήτων και γενικά της ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, η αυστηρή εφαρμογή της κείμενης Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας, των εγκεκριμένων Περιβαλλοντικών όρων και των Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων, καθώς και ο προγραμματισμός και η ανάπτυξη κοινών δράσεων πάταξης παράνομων δραστηριοτήτων. naftemporiki.grantigoldgreece.wordpress.com […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.