Χρ. Λαζαρίδης: Για τη δολοφονία ευθύνονται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Σκουριές (video)


Αυτός ο άνθρωπος είναι ο ιδεολογικός γκουρού της κυβερνητικής ακροδεξιάς:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oNVeKOHT4-E]


5 απαντήσεις στο “Χρ. Λαζαρίδης: Για τη δολοφονία ευθύνονται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Σκουριές (video)”

  1. Αντώναρος κατά Λαζαρίδη: «Ανιστόρητος όποιος τοποθετεί εκτός συνταγματικού τόξου τον ΣΥΡΙΖΑ»
    «Οποιος ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτό κόμμα είναι επικίνδυνα ανιστόρητος και πολιτικά ανόητος».

    Το σχόλιο αυτό έκανε ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, λίγο μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργικού συμβούλου Χρύσανθου Λαζαρίδη που τοποθέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός του συνταγματικού τόξου.

    Ο Ευάγγελος Αντώναρος έσπευσε να διαφοροποιήσει τη θέση του, χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας «ανιστόρητο» και «πολιτικά ανόητο».

    Η αντίδραση του Ευ. Αντώναρου είναι μια πρώτη ένδειξη της ενόχλησης που υπάρχει και στο εσωτερικό της ΝΔ για τις τοποθετήσεις του συμβούλου του Αντ. Σαμαρά που ακουμπούν πλέον και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

  2. Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα πάει αύριο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Χρύσανθου Λαζαρίδη.

    Γράφει ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:

    «Την Παρασκευή μεταβαίνει, όπως ο ίδιος με πληροφόρησε, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού (και στενός συνεργάτης του κ. Αλ. Τσίπρα) κ. Ν. Κωνσταντόπουλος για να καταθέσει μήνυση εναντίον του συμβούλου του Πρωθυπουργού, κ. Χρ. Λαζαρίδη. Η αιτία; Η θεωρία περί των δύο άκρων, που ο κ. Κωνσταντόπουλος λέει ότι επικαλείται ο κ. Λαζαρίδης. Ο κ. Κωνσταντόπουλος φαίνεται ότι έχει εξοργισθεί με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο και δεν κρύβει την οργή του. Ελεγε μάλιστα σε συνεργάτες του (και σας το μεταφέρω επί λέξει) ότι «δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που τυχαίοι και μοιραίοι άνθρωποι τρυπώνουν δίπλα σε πρωθυπουργούς και μεταφέρουν τα ελλείμματά τους ως βάρη αμοραλισμού και παραγοντισμού στον δημόσιο βίο της χώρας, φτιάχνοντας κλίμα μικρονοϊκό, νοσηρό και επικίνδυνο. Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, γιατί τέτοια παιχνίδια την ώρα που η πατρίδα κρέμεται ανάποδα αποτελούν ιστορική πρόκληση».

    Πηγή: Mήνυση στον Χρύσανθο Λαζαρίδη καταθέτει αύριο ο Κωνσταντόπουλος για τη «θεωρία των άκρων» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/122558#ixzz2fKMYM0Ps

  3. παίξουν το χαρτί του εμφυλίου, έτσι όπως κάνουν κάθε φορά όταν βλέπουν τα σκούρα. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ” ΑΣΟ ΤΟΥΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.