H εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» της 9-9-2013 ήταν «SUPER» (video)


ceb2ceb1ceb2ceb5cebb-19-cf83ceb5cf80cf84vasilinos.wordpress.com

Στην χθεσινή εκπομπή «ΒΑΒΕΛ», ο αξιόλογος δημοσιογράφος κ. Αστέριος Σταθώρος, φιλοξένησε στα πλαίσια των ενημερωτικών εκπομπών του για τα μεταλλεία Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, τον π. Χριστόδουλο. Επειδή την ώρα της εκπομπής από πολλά μέρη της Χαλκιδικής κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του τηλεοπτικού σταθμού, παραπονούμενοι ότι δεν υπήρχε καλό σήμα του καναλιού για να μπορέσουν να δουν την εκπομπή κι επειδή και εμείς δεχθήκαμε τα παράπονα συμπολιτών μας, την αναρτούμε ως έχει στο blog, για να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους δεν την είδαν, να τη δουν.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι πολύ λίγοι δημοσιογράφοι επιτρέπουν στις εκπομπές τους αυτή την ελευθερία λόγου που επέδειξε ο κ. Σταθώρος. Το αν μέσα σε μία εκπομπή περιορισμένης χρονικής διάρκειας, έμειναν κάποια κενά ή αναπάντητα ερωτήματα, αυτό δεν οφείλεται στην πρόθεση του π. Χριστοδούλου ούτε στην πρόθεση του αξιόλογου και έγκριτου δημοσιογράφου κ. Σταθώρου. Ένα τεράστιο θέμα με πάρα πολλές πτυχές (οικονομικές, νομικές, περιβαλλοντικές, αναπτυξιακές, πνευματικές, εργασιακές) δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν σε μία εκπομπή μιας ώρας. Ο π. Χριστόδουλος υπόσχεται εν καιρώ ευθέτω να συμπληρώσει κάθε κενό και να μην αφήσει να αιωρείται κανένα ερώτημα ως προς το θέμα που είχε η χθεσινή εκπομπή. Άλλωστε το έχει ήδη υποσχεθεί στους «Πολίτες (του Δήμου) Αριστοτέλη»  και κρατά πάντα τις υποσχέσεις του. Η χθεσινή εκπομπή ήταν απλά μικρός πρόλογος.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rqJkjYpi4zk]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FwzvxBWegU8]


Μία απάντηση στο “H εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» της 9-9-2013 ήταν «SUPER» (video)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.