Πρώτα μας κάλεσαν και …μετά μας έδιωξαν !


Από το Σύλλογο Γυναικών Ορμύλιας “Ανδρομάχη”

prosklhshΜε αυτή την πρόσκληση ο Σύλλογος Γυναικών Στρατονίκης – Σταγείρων κάλεσε το Σύλλογό μας σήμερα 3-8-2013 στο συμπόσιο γευσιγνωσίας  που διοργάνωσε στα πλαίσια των “Αριστοτελείων”. Αποδεχθήκαμε την πρόταση και πήγαμε στα Στάγειρα με ένα λεωφορείο γεμάτο γυναίκες και παιδιά για να συμμετέχουμε και εμείς με τα προϊόντα μας όπως είχαμε αποφασίσει, στο γυναικείο αυτό αντάμωμα. Αλλά τα πράγματα εξελίχθησαν πολύ διαφορετικά από ότι περιμέναμε.Σχεδόν μόλις κατεβήκαμε από το λεωφορείο  μας επιτέθηκαν φραστικά  επειδή αντιλήφθηκαν ότι μια από τις γυναίκες φορούσε μπλουζάκι SOS HALKIDIKI  !!!!!!!!!
Η υπεύθυνη διοργανώτρια  και μια δημοτική σύμβουλος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά τους ζήτησαν   μεταξύ ύβρεων και απειλών από τη συγκεκριμένη γυναίκα με το μπλουζάκι ή να το βγάλει ή να αποχωρήσει από την εκδήλωση . Αφού εκτυλίχθηκαν στιγμές απείρου κάλους και απίστευτης φιλοξενίας με τα παιδιά μας να κλαίνε τρομοκρατημένα καθώς μας προπηλάκιζαν,  αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε.
mixaela
Αποχωρήσαμε λοιπόν
Γιατί  μας είναι αδύνατο να δεχθούμε μια τέτοια φασιστική συμπεριφορά
Γιατί είναι πραγματικά απαράδεκτο  να λογοκρίνονται και να απειλούνται άτομα για τα πιστεύω τους όταν τα δηλώνουν ειρηνικά και απρόκλητα και μάλιστα από εκπρόσωπο του δήμου
Γιατί είναι απαράδεκτο να καταστρατηγείται το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ελευθερία έκφρασης και αυτοδιάθεσης.
Συγχαρητήρια στη γενέτειρα του Αριστοτέλη που σήμερα δίδαξε πολιτισμό!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που τόνωσαν με τον τρόπο αυτό το αγωνιστικό πνεύμα των ανθρώπων εκείνων που  παλεύουν καθημερινά ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική, των ανθρώπων  εκείνων που προσπαθούν να σώσουν τον τόπο μας, το δικό μας και τον δικό σας , τον τόπο όλων μας και να διαφυλάξουν το μέλλον των παιδιών μας!
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ορμύλιας “Ανδρομάχη “
Μπούγια Ρούλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.