Κάλεσμα Δημάρχου Αλεξανδρούπολης σε συνάντηση με θέμα τα Χρυσωρυχεία


Aπό τo Δήμο Αλεξανδρούπολης

ΛΑΜΠΑΚΗΣ+ΟΧΙ+ΣΤΟΝ+ΧΡΥΣΟΑπευθύνομαι προς όλους τους Θρακιώτες, προκειμένου να τους ενημερώσω ότι κατά πάσα πιθανότητα οι δηλώσεις της εταιρίας ELDORADO GOLD περί αναστολής της εξόρυξης χρυσού μέχρι το 2016 αποτελούν ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ.
Η παγίδα στοχεύει στον εφησυχασμό μας και στον αιφνιδιασμό μας, τον Αύγουστο ιδιαίτερα, στην προώθηση της διαδικασίας αδειοδότησης. Σε αυτό συνηγορούν οι κινήσεις των χρυσοθήρων και των προστηθέντων τους, δηλαδή:

Α) η πρόσκληση σε γεύμα από το Ελληνοκαναδικό Επιμελητήριο στην Αθήνα διαφόρων θεσμικών της Θράκης, όπου απεδείχθη ότι στόχος τους ήταν να περάσουν μηνύματα σε αυτούς υπέρ των Χρυσωρυχείων, πλην όμως εισέπραξαν απ’ όλους τους θεσμικούς την απόλυτη άρνηση, ζητώντας (οι θεσμικοί μας) από τους Καναδούς άλλες συνεργασίες σε άλλους εμπορικούς και βιομηχανικούς τομείς.
Β) οι επισκέπτες διαφόρων προστηθέντων της καναδικής εταιρίας η μη στην Αλεξανδρούπολη και η πληθώρα επαφών τους.
Γ) η διαφήμιση της εξόρυξης χρυσού γενικότερα στην Β. Ελλάδα από την Καναδική εταιρία.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και οι πολυεθνικές πανίσχυρες οφείλουμε ξάγρυπνα να φυλάμε τον τόπο μας και να προσέχουμε τις κερκόπορτες.

Γι αυτό παρακαλώ την Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά των Χρυσωρυχείων και όποιον άλλο πολίτη επιθυμεί να προσέλθουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:30 προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειες μας για να μην χαθεί ο δίκαιος πολύχρονος αγώνας μας και μαζί ο τόπος μας.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Βαγγέλης Λαμπάκης


Μία απάντηση στο “Κάλεσμα Δημάρχου Αλεξανδρούπολης σε συνάντηση με θέμα τα Χρυσωρυχεία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.